Piwo gotowe do oceny
Gryf, [Piwowarownia] Ostatni Wianek
Collapse
X
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasna miedź, małe zmętnienie. [4]
Piana: Kremowa, drobnopęcherzykowa, za niska, trwały koniec i odrobinę osadu na ściance szkła. [3.5]
Zapach: Mało piwny, głównie przyprawy i zioła. Po minucie pojawiają się zbożowe słody, których tu jest sporo i równoważą trochę dodatki. Chmielu Lubelskiego nie sposób wyczuć. [3]
Smak: Słodkie miodowo, ale nie nachalnie, sporo ziół i przypraw, czyli jak w zapachu. Goryczka, o dziwo obecna, ziołowa i przyjemnie zbalansowana narastającą lawendą, która sprawia pod koniec wrażenie rozgryzionego kwiatka. [4]
Wysycenie: Średnie w stronę wysokiego. [4]
Opakowanie: Dokładny skład, goły kapsel, ładna etykieta dobrej jakości. [4.5]
Uwagi: Rosanke dla kobiet z lubczykiem jako afrodyzjakiem piło mi się przyjemnie. Jestem przekonany, że kobietom posmakuje bardziej. Warka 30.04.2018.
Moja ocena: [3.625]
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Bursztynowe, ale jest dosyć mętne [4]
Piana: Piana na alibi [2]
Zapach: Lubczykowy, lawendowy, zbożowy, pieprzny, pikantny, trochę miodowy [4]
Smak: Dosyć pełne jak na takiego lekkusza, gęste i puszyste, ciekawe połączenie lubczyku i miodu, czuć lawendę, ciekawa pieprzność, pikantność, goryczka też dziwna, może od lawendy, tak wrzosowa, jest różane, owocowe, zbożowe, jakaś ciasteczkowość. [3.5]
Wysycenie: Średnie, ale pasuje [3.5]
Opakowanie: Podoba mi się szata graficzna Piwowarowni w ogóle [4.5]
Uwagi: Rosanke Ladies, nie mogę się doczekać tego "dedykowanego panom" Swoją drogą to dosyć stereotypowe, mam koleżanki, które łoją w zasadzie tylko AIPA.
Moja ocena: [3.6]Last edited by nietzschee; 2017-09-06, 20:32.
Comment
-
Comment