Piwo gotowe do oceny
BeerLab, [Inne Beczki] Pop Up Fresh Prince
Collapse
X
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Złoty, lekko mętne. [3.5]
Piana: Biała, drobna, zbita, nie za wysoka. [4]
Zapach: Sporo owoców, białe jak i tropikalne, odrobinę przypraw i pszeniczna słodowość. [4]
Smak: Krótka grejpfrutowa goryczka, solidna podbudowa słodowa o charakterze chlebka i biszkoptów oraz trochę za dużo przypraw, a konkretnie pieprzu. [3.5]
Wysycenie: Wolałbym trochę wyższe dla tego stylu. [3.5]
Opakowanie: Jak zwykle kolorowa etykieta, stonowany opis, dokładny skład i goły biały kapsel. [4]
Uwagi: W składzie oprócz Chinook mało znane chmiele, poczytałem w sieci i pewnie chmiel Lemon Drop odpowiada za te przyprawowe odczucia. Ciekawe piwo z terminem do 12.06.2019.
Moja ocena: [3.75]
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Dość mętne pomarańczowe. [4]
Piana: Drobna biała, średnio trwała, zanika do cienkiego kożuszka ale można ja łatwo wzbudzić. Prawie nie brudzi szkła [4]
Zapach: Delikatny owoce tropikalne ale taki mnie wyraziste w zapachu , słodka bułka trochę przyprawa [3.5]
Smak: Goryczka nie zalega umiarkowana grejpfrut plus mango, trochę przyprawa, jest ciało lekko słodkawe [4]
Wysycenie: OK [4]
Opakowanie: Goły biały kapsel, pełny skład na etykiecie, wzorek ładny kolorowy ale bez przytupu [4]
Uwagi: Przyzwoite piwo, chmielenie dało ciekawy efekt jednak ciut mniejszy niż zapowiadany
Moja ocena: [3.825]
Comment
-
-
Przecież teraz to Błonie....Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment