broVca, Missis Peter

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kaczka116
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2015.10
    • 1351

broVca, Missis Peter

Piwo gotowe do oceny
    Nie mów hop zanim nie nachmielisz
    Untappd
  • DariuszSawicki
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼
    • 2012.08
    • 2870

Ocena z ARTomatu

Kolor: Fascynujący, ma dwie barwy niczym piwo rżnięte, ale oczywiście inne kolory, czyli u góry pomarańcza, a u dołu brzoskwinia. Pięknie opalizuje. [5]
    Piana: Biała, drobna, szkła nie zdobi. [3.5]
    Zapach: Sporo zboża, mało chmielu. Bez wad, ale i bez czegoś szczególnego. [3.5]
    Smak: Jasne owoce, goryczka średnia i bez cytrusów czy słodkich tropików. Spora pełnia, w tle przyprawy i herbata, smaczne. [4]
    Wysycenie: Niskie, bardzo odpowiednie. [4.5]
    Opakowanie: Piłem z kranu. Ładny wygląd, ale brak firmowego szkła, a nawet wafla. [3]
    Uwagi: Smaczny owsiany ESB, czekam na wersję butelkową.

Moja ocena: [3.8]

Comment

Related Topics

Collapse

• HaJni
      Przechowywanie szkła
      HaJni
      Zapewne wielu z kolekcjonerów szkła piwnego ma problem, gdzie przechowywać nadwyżkę szkła, duble. U mnie również doszło do tego, że nadwyżkę i podwójne egzemplarze, na prośbę... małżonki jestem zmuszony ewakuować z szaf, regałów. Mogę schować je tylko do piwnicy. I tu...
      2019-08-16, 17:39
    • Goglez
      Szkła z (prawdopodobnie) RFN
      Goglez
      Będę wdzięczny za jakieś informacje na ten temat, wiem tylko tyle, że mój ojciec je dostał kiedyś, nie wiem kiedy, prawdopodobnie od rodziny z RFN, być może w latach 80, on już nie żyje i nic więcej się nie dowiem. Nie wiem czy to coś rzadkiego czy nie, nawet nie mam pewności czy są...
      2023-03-18, 23:35
    • dyczkin
      broVca, Dr. Peter
      dyczkin
      Piwo gotowe do oceny
      2017-06-04, 10:51
    • kaczka116
      broVca, [broVca/Jabeerwocky] Wolish Polish
      kaczka116
      Piwo gotowe do oceny
      2019-07-28, 14:48
    • abelincoln
      Dania, Aarhus, M. P. Bruuns Gade 28, Peter Gift
      abelincoln
      Bar znajdujący się po drugiej stronie torów od głównego dworca kolejowego w Aarhus, polecony przez lokalsa.
      Lokal reklamuje sie ponad stuletnią historią i panuje w nim dużo lepsza atmosfera niż w "nowoczesnych" multitapach (aczkolwiek miałem tam okazję być tylko dwa razy...
      2020-10-06, 15:20
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...