Piwo gotowe do oceny
Bytów Browar Kaszubski, Vermont IPA
Collapse
X
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: złoty, zamglony. [4]
Piana: wysoka o drobnych i średnich pęcherzykach, średniotrwała, zostawia ślady na szkle. [4]
Zapach: średnio intensywny, mango, cytrusy, lekki słód. [4]
Smak: owocowy, (pomarańcze, mango), lekko słodowy, odrobinę za słodki, z lekką przyjemną goryczką. [3.5]
Wysycenie: średnie do niskiego. [4]
Opakowanie: taka sobie etykieta, przez zestawienie kolorów mało czytelna, brak pełnego składu, firmowy kapsel. [3]
Uwagi:
Moja ocena: [3.75]
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Złoty, porządnie mętne. [4.5]
Piana: Biała, drobne pęcherzyki, niezbyt wysoka, ale bardzo trwała i zostawia grube ślady na szkle. [4]
Zapach: Bardzo intensywny i bardzo owocowy. Głównie słodkie tropiki, czyli mango i marakuja i nawet kiwi oraz trochę mandarynek. [4.5]
Smak: Słodkie i treściwe, ale niestety za mało owoców kosztem karmelu. Goryczka średnia w stronę niskiej, grejpfrutowa, lekko przyprawowa. [3.5]
Wysycenie: Średnie. [3.5]
Opakowanie: Można sobie wzrok popsuć patrząc na etykietę a szczególnie czytając opis. [1.5]
Uwagi: Bardzo, ale to bardzo owocowe w zapachu, a w smaku za słodkie. Termin do 13.01.2020.
Moja ocena: [3.85]
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Mętna i ciemna pomarańcza . [4.5]
Piana: Drobne pęcherzyki z dobrym lacingiem . Cieńka warstwa piany utrzymuje się do końca . [4]
Zapach: Konkretne cytrusy i tropiki . [4.5]
Smak: Średnia i bardzo przyjemna , grejpfrutowa goryczka , dość męska . Piwo orzeźwia i jest bardzo pijalne . [4.5]
Wysycenie: Niskie . [4.5]
Opakowanie: Dość ładne , niepełny skład i firmowy kapsel . [4]
Uwagi:
Moja ocena: [4.425]Last edited by LESNICZYy; 2020-06-29, 14:53.
Comment
-
Comment