Stara Szkoła, Pocztówka z Wakacji

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kaczka116
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2015.10
    • 1351

Stara Szkoła, Pocztówka z Wakacji

Piwo gotowe do oceny
    Nie mów hop zanim nie nachmielisz
    Untappd

Related Topics

Collapse

• bastion
    Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
    bastion
    Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
    Centrum...
    2025-02-02, 20:53
  • nikita_banita
    Etykiety STARA SZKOŁA z Osmoli - kupię / wymienię
    nikita_banita
    Szukam kilku etykiet ze Starej Szkoły z Osmoli. Zapraszam do wymiany lub sprzedaży. Najchętniej nowe etykiety, ale ładnymi odlepkami również nie pogardzę.

Na wymianę proponuję etykiety: Glogera, Starego Rynku, Waszczuków z Czarnej Białostockiej, Markowego z Hajnówki, Starej...
    2018-05-16, 08:07
  • kosher
    Mielnik, Brzeska 118, Restauracja Nowa Wczasowa
    kosher
    Jedyna czynna knajpa w Mielniku poza okresem wakacyjnym. Byłem przejazdem w pierwszej połowie czerwca.
    Restauracja która trąci w wystroju PRLem. Wziąłem ziemniaki+schabowy nadziewany pieczarkami i serem+surówka. Mocna klasyka, na tłusto i bez przybrania, ale nawet smacznie. Sympatyczna...
    2022-07-19, 15:04
  • bastion
    Ukraina, Dubno, Ul. Stara 2, Edem.
    bastion
    Dubno jest obowiązkowym punktem do odwiedzenia w tej części Ukrainy. Zamek który jest symbolem miasta, ściąga rzesze turystów zwłaszcza z Polski.. Na jego zwiedzenie nie potrzeba jednak zbyt wiele czasu i zwłaszcza w gorące dni trzeba gdzieś przepłukać gardło. Miejsc gdzie można napić...
    2021-09-10, 20:02
  • ART
    Wielkie uaktualnienie 2015 - Stara Komenda, Szczecin Plac Batorego 3
    ART
    Kolejny rok z rzędu...

Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...
    2014-12-18, 22:55
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...