Stara Szkoła, Żołędziowe Ekologiczne Zakwaszane Sponta

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kaczka116
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2015.10
    • 1351

Stara Szkoła, Żołędziowe Ekologiczne Zakwaszane Sponta

Piwo gotowe do oceny
    Nie mów hop zanim nie nachmielisz
    Untappd

Related Topics

Collapse

• bastion
    Bułgaria, Triavna, Pencho Raikov 5, Biraria Triavna Luc's.
    bastion
    Triavna nie leży na szczególnie uczęszczanych szlakach turystycznych, przynajmniej dla gości z zagranicy którzy najczęściej zaglądają do pobliskiego Velikego Tyrnova. Ale wśród Bułgarów, jak zauważyłem małe miasteczko położone w dolinie górskiej, ma niezłe wzięcie.
    Centrum...
    2025-02-02, 20:53
  • nikita_banita
    Etykiety STARA SZKOŁA z Osmoli - kupię / wymienię
    nikita_banita
    Szukam kilku etykiet ze Starej Szkoły z Osmoli. Zapraszam do wymiany lub sprzedaży. Najchętniej nowe etykiety, ale ładnymi odlepkami również nie pogardzę.

Na wymianę proponuję etykiety: Glogera, Starego Rynku, Waszczuków z Czarnej Białostockiej, Markowego z Hajnówki, Starej...
    2018-05-16, 08:07
  • bastion
    Słowacja, Hniezdne 420, Nestville Taberna.
    bastion
    Tak atrakcyjne miasteczko jakim jest Stara Lubovna którego dominantą jest urokliwe zamczysko, wręcz prosiło się o browarek. Tłumy turystów zaglądające w to miejsce zyskały miejsce gdzie można ciekawie spędzić czas. Kompleks Nestville co prawda umiejscowiony jest we wsi Hniezdne, ale to...
    2022-09-07, 21:13
  • kosher
    Mielnik, Brzeska 118, Restauracja Nowa Wczasowa
    kosher
    Jedyna czynna knajpa w Mielniku poza okresem wakacyjnym. Byłem przejazdem w pierwszej połowie czerwca.
    Restauracja która trąci w wystroju PRLem. Wziąłem ziemniaki+schabowy nadziewany pieczarkami i serem+surówka. Mocna klasyka, na tłusto i bez przybrania, ale nawet smacznie. Sympatyczna...
    2022-07-19, 15:04
  • pebejot
    Szwajcaria, Luzern, Diebold-Schilling-Strasse 13, Kulturhof Hinter Musegg
    pebejot
    W przepięknym mieście Lucerna działa już w sumie 6 browarów.
    Jeden z najnowszych otworzył się W 2015 roku.
    Jest to browar z własnym wyszynkiem, który powstał na terenie małego eko gospodarstwa.
    Kulturhof Hinter Musegg znajduje się w drewnianym budynku przypominającym starą...
    2021-11-14, 16:12
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...