Piwo gotowe do oceny
Perun, [Hoplala] Wczasy w Acapulco
Collapse
X
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Złoty nasycony, w zasadzie klarowny. [4]
Piana: Biała, drobna, dość wysoka i dość trwała. [3.5]
Zapach: Dość słaby. Słodowy z zaakcentowanymi cytrusami. [3.5]
Smak: Lekka goryczka, słód, owoce, tutaj także akcent cytrusowy. Sympatyczny. [4]
Wysycenie: Średnie. [4]
Opakowanie: Biała eta w dość prostym stylu browaru. Dużo informacji. [4]
Uwagi: Smaku opuncji figowej nie wyczułem. Może dlatego, że go nie znam, po prostu... .
Moja ocena: [3.775]
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: przybrudzona pomarańcza [4.5]
Piana: lekkie ecru, z początku obfita, dość drobna, opada powoli ale w zauważalnym tempie [3.5]
Zapach: słaby ale miły, klasyczne, głównie czuć cytrusy z domieszką zapachu słodu [3.5]
Smak: w miarę pełne i treściwe, goryczka dominująca, lekko zalegająca, trawiasto-cytrusowa, cytrusowy dominują na drugim planie (nie sądziłem, że kaktusy s cytrusowe), finisz słodowy ale strasznie zgaszony przez pierwsze smaki [3]
Wysycenie: troszkę za dużo [4]
Opakowanie: klasyczna etykieta z Hoplali, w sumie nic poza ładnym napisem z nazwą piwa" nie reprezentuje [4]
Uwagi: Myślałem, że będzie lepiej, rozczarowałem się tym piwem, mało, że nic nowego nie wnosi to wykonanie przeciętne
Moja ocena: [3.4]Last edited by becik; 2018-03-11, 18:33.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
Comment
-
Comment