Piwosz Krzepki

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • baklazanek
    † 2014 Piwosz w Raju
    • 2001.08
    • 3562

Piwosz Krzepki

Piwosz Krzepki jasne pełne. Wyprodukowane dla Pianox , producent nieznany Można jednak zgadywać że chodzi o Witnice albo Okuniew. 14,2 % ekstraktu i 7,0 % alkoholu. Zapach raczej piw lekkich. Barwa jasno złota. Smak taki jakiś nijaki, raz wydaje mi się że gorzki drugi raz że słodkawy. Gazu malutko.
    Kapsel cały czarny bez żadnego nadruku. Etykieta beznadziejna ale do kolekcji oczywiście trafi
    Ocena 3.
  • baklazanek
    † 2014 Piwosz w Raju
    • 2001.08
    • 3562

Wczoraj zakupiłem to piwko jeszcze raz ale w butelce 0,33. To co opisywałem miało pojemność 0,5. Oczywiście smak taki sam

Comment

Related Topics

Collapse

• Shedao
      Witnica, Konopnickiej 1, Browar Witnica
      Shedao
      Wychodzi na to, że sam browar nie doczekał się u nas przez tyle lat swego wątku.

Sklepik jest czynny w godzinach 7-15 w dni powszednie. Trzeba podejść na portiernię, pani zadzwoni, wyjdzie druga pani obsługująca sklepik i zaprowadzi do niego. Samemu nie wolno włóczyć się po...
      2024-02-19, 14:47
    • bastion
      Ukraina, Kałusz, Płoszcza Hieroiv 28, Pub Pid Jasenami.
      bastion
      Na Ukrainie jest wiele miejscowości których historię można opisać na wielu stronnicach, natomiast po przeróżnych zawirowaniach najczęściej wojennych w dzisiejszych czasach nie mają zbyt wiele do zaoferowania turystom.
      Takim miastem jest Kałusz. Chociaż akurat turysta piwny chętnie...
      2023-02-04, 21:00
    • dadek
      Czechy, Karlštejn 109, 1.Karlštejnský mikropivovar
      dadek
      Karlštejn to jeden z najbardziej znanych i odwiedzanych przez turystów zamków w Czechach. Podążają oni ku niemu w górę wzdłuż Budňanského potoku jedyną główną ulicą miasteczka pełną knajpek, restauracji i sklepików z pamiątkami. W jednym z nich w połowie 2020 roku oficjalnie zaczął...
      2022-10-02, 22:04
    • dadek
      Czechy, Praha-Hostivař, U továren 31, Rodinný pivovar Vik
      dadek
      Po Hostivarach 1 i 2 to kolejny browar w tej okolicy Pragi ale tym razem rzemieślniczy. Zaczął funkcjonować we wrześniu 2020, a ja odwiedziłem jego siedzibę 2.10.2021 gdy to świętowano pierwszą rocznicę otwarcia. Najlepszy dojazd zapewniają kursujące tu co 10 minut pociągi, dojście od...
      2022-01-15, 03:06
    • Moooris
      Piwosz Ilustrowany
      Moooris
      Dzień dobry,
      Jestem zainteresowany zakupem lub uzyskaniem dostępu do wszystkich wydań czasopisma Piwosz Ilustrowany w celach naukowych (praca magisterska). W warszawskiej Bibliotece Narodowej znajdują się prawie wszystkie numery Piwosza Bezalkoholowego (1999-2002), ale Piwisza Ilustrowanego...
      2015-12-08, 22:42
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...