Piwo gotowe do oceny
ReCraft, [Milicz] Summertime
Collapse
X
-
Wydaje mi się, że powinno być oddzielnie Summer Time, miałem kłopot z wyszukiwarką...
Piana niesłychanie obfita, po opadnięciu, tworząca nad obrączką na środku szkła wysoki garb.
Kolor przydymiony żółty z lekkimi odcieniami bursztynowymi, widoczne lekkie zmętnienie.
W zapachu głównie mineralne nuty i chmielowość. W smaku czysto goryczkowy profil, brakuje podobnie jak w zapachu igły i owoców. Ale piwo wchodzi nieźle.
Być może braki są winą daty. Do 31.10.2018.
Swoją drogą, sklepy nie porządkują półek i nie obniżają ceny. Człowiek wystarczy, że raz nie sprawdzi, przychodzi do domu i niespodzianka.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziWydaje mi się, że powinno być oddzielnie Summer Time, miałem kłopot z wyszukiwarką...
Piana niesłychanie obfita, po opadnięciu, tworząca nad obrączką na środku szkła wysoki garb.
Kolor przydymiony żółty z lekkimi odcieniami bursztynowymi, widoczne lekkie zmętnienie.
W zapachu głównie mineralne nuty i chmielowość. W smaku czysto goryczkowy profil, brakuje podobnie jak w zapachu igły i owoców. Ale piwo wchodzi nieźle.
Być może braki są winą daty. Do 31.10.2018.
Swoją drogą, sklepy nie porządkują półek i nie obniżają ceny. Człowiek wystarczy, że raz nie sprawdzi, przychodzi do domu i niespodzianka.
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
Comment