Stary Browar Kościerzyna, [Brodacz] Malimiętka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kaczka116
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2015.10
    • 1351

Stary Browar Kościerzyna, [Brodacz] Malimiętka

Piwo gotowe do oceny
    Nie mów hop zanim nie nachmielisz
    Untappd

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • dadek
    Szczecin, Panieńska 12, Browar pod Zamkiem
    dadek
    W Szczecinie piwosz ma co robić i nudzić się nie może. Nachodzić się też specjalnie nie musi bo 4 browary znajdują się w ścisłym centrum miasta w odległości max 600 m od siebie.
    Browar pod Zamkiem w odległości 200 m za sąsiada ma Wyszaka mieszczącego się w piwnicach historycznego...
    2019-09-03, 04:00
  • dadek
    Stary Sącz, Jana Pawła II 58, Browar Personall Kraft
    dadek
    Browar z restauracją o dość dziwnej nazwie otworzył swe podwoje w listopadzie 2021. Nasza ekipa dotarła tu 12.02.2022 korzystając z ostatniego weekendu gdy można było wykorzystać Bilet Weekendowy PKP IC (beton zarządzający ta firmą zlikwidował go argumentując "bo ludzie jeździli...
    2022-04-08, 01:05
  • dadek
    Hajnówka, Gajowa 1 a, Browar Markowy (nowy)
    dadek
    Od 10.08.2020 z zacną ekipą w postaci Promila i Docenta wybraliśmy się na kilka dni Podlasie, m.in. do Hajnówki. Można by powiedzieć - NARESZCIE! Bo niesamowicie sympatyczny człowiek jakim jest właściciel i piwowar browaru Markowego czyli Marek Dziubonos, zapraszał nas już wielokrotnie....
    2020-09-06, 01:16
  • chmielakikrasnystaw
    Chmielaki Krasnostawskie 2019
    chmielakikrasnystaw
    KONSUMENCKI KONKURS PIW
    49. OGÓLNOPOLSKIE ŚWIĘTO CHMIELARZY I PIWOWARÓW „CHMIELAKI KRASNOSTAWSKIE 2019”
    PIWA ZGŁOSZONE

Piwa dolnej fermentacji:
    Kategoria 1 Piwa jasne w stylu Light Beer o zawartości alkoholu do 3,9% obj.
    1. Primator Pumpa – Pivovar...
    2019-08-07, 12:51
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...