Piwo gotowe do oceny
Kraftwerk, Easy Rider
Collapse
X
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Złoty. Mocno mętny [4]
Piana: Jak na styl i mocne schłodzenie piwa to całkiem dobra. Pokaźna, trwała, ładnie oblepia szkło [4]
Zapach: Zapach jest intensywny. Na pierwszym planie słodkie owoce tropikalne, trochę też akcentów pszenicznych. Tropiki jednak dominują [4]
Smak: Goryczka średnio intensywna, długa, z czasem nieco narasta. Profil cytrusowy, żółty grejpfrut, choć później wkrada się też lekka ziołowość. Akcenty tropikalne są ale już nie tak wyraźne jak w zapachu. Treściwość nie za duża, ale w końcu to APA [4]
Wysycenie: Średnie, trochę za wysokie [4]
Opakowanie: Etykieta ładna, dopracowana. Dałbym 4,5 ale obniżam notę za brak wymienionych chmieli w składzie [4]
Uwagi: Piwo z datą 29.02.2020
Moja ocena: [4]
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Mętny ciemny pomarańcz . [4.5]
Piana: Drobne i średnie pęcherzyki , dość wysoka z dobrym lacingiem . [4.5]
Zapach: Cytrusy . [4.5]
Smak: Dominuje długa i męska gorycz . Dla nieprzyzwyczajonych może być niewygodna dla mnie czysta przyjemność . [4.5]
Wysycenie: Średnio-niskie . [4.5]
Opakowanie: Dość ładne , niepełny skład i kaspel golas . [3.5]
Uwagi: Zdecydowanie dla fanów goryczy . Nawet Crazy Mike ma krótszą gorycz przy swoim 100 IBU !
Moja ocena: [4.45]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedziZdecydowanie dla fanów goryczy . Nawet Crazy Mike ma krótszą gorycz przy swoim 100 IBU !Ochotnicza Straż Piwna
BAZA = 7446
Comment
-
Comment