Nie widzę daty ważności? To etykieta ściągnięta z nowego piwa czy z sieci lub od kolekcjonera?
Sprawa wygląda tak. Kolega Becik dostał ode mnie na WFP dość pokaźna ilość etykiet z ReCraftu. Zarówno nowe jak i stare, w tym warzących u nas browarów kontaktowych. Z duchem kolekcjonerstwa wrzucił je wszystkie do galerii (dzięki!).
Potem kaczka116 pododawał te piwa do bazy i tutaj wyszły nieporozumienia. W tej chwili Brodacz u nas nie warzy, Botowe kiedyś uwarzył ale dawno temu. Czy warzy je teraz i gdzie tego nie wiem.
Więc żeby była jasność. Piwo Botowe (i kilka innych) były u nas uwarzone i w sumie można je nam przypisać, ale że było to wiele miesięcy temu dodając to piwo teraz do bazy poniekąd wprowadza się użytkowników forum w błąd.
Attached Files
Ostatnia zmiana dokonana przez Promil03; 2018-12-04, 22:19.
A już kuriozum jest dodanie etykiety (na szczęście nikt nie dodał takiego piwa) na 40-te Urodziny Arka gdzie nakleiliśmy etę z okazji urodzin przyjaciela.
No i najbardziej jaskrawy przykład. Moi przyjaciele brali ślub. Na poprawiny przywiozłem nalewak i kilka naszych piw. Zadajemy do bazy?
A tak na poważnie jeśli chodzi o nasze piwa to zawsze możecie zapytać u źródła, jak tylko nie będzie mnie obowiązywała tajemnica handlowa to z chęcią odpowiem. Pozdrawiam wszystkich!
Ostatnia zmiana dokonana przez Promil03; 2018-12-04, 22:22.
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03
A już kuriozum jest dodanie etykiety (na szczęście nikt nie dodał takiego piwa) na 40-te Urodziny Arka gdzie nakleiliśmy etę z okazji urodzin przyjaciela.
No i najbardziej jaskrawy przykład. Moi przyjaciele brali ślub. Na poprawiny przywiozłem nalewak i kilka naszych piw. Zadajemy do bazy?
A tak na poważnie jeśli chodzi o nasze piwa to zawsze możecie zapytać u źródła, jak tylko nie będzie mnie obowiązywała tajemnica handlowa to z chęcią odpowiem. Pozdrawiam wszystkich!
Może byś po prostu zgłaszał swoje nowe piwa które opuszczają browar na bieżąco do dodania do bazy?
Aromat - początkowo żywiczno owocowy chmiel. Owoce nieco słodsze, tropikalne, coś jak ananas, liczi, potem kokos (ale to może wraz słodszą owsianą nutą, bo owsa sypnęli w postaci słodu i płatków)
Comment