Piwo gotowe do oceny
ReCraft, [Brodacz] Botowe
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziPiwo gotowe do oceny
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziTo piwo nie zostało uwarzone w browarze ReCraft.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziznowu pozwole sie posilic etykieta...veni, emi, bibi
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziznowu pozwole sie posilic etykieta, z ktorej bralem informacjeMniej książków więcej piwa
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziPromil chyba wie lepiej
Jak ktoś dostanie skrętu kiszek, to się Promil nie wytłumaczysz władzy że to nie Twoje...- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedziNie widzę daty ważności? To etykieta ściągnięta z nowego piwa czy z sieci lub od kolekcjonera?
Potem kaczka116 pododawał te piwa do bazy i tutaj wyszły nieporozumienia. W tej chwili Brodacz u nas nie warzy, Botowe kiedyś uwarzył ale dawno temu. Czy warzy je teraz i gdzie tego nie wiem.
Więc żeby była jasność. Piwo Botowe (i kilka innych) były u nas uwarzone i w sumie można je nam przypisać, ale że było to wiele miesięcy temu dodając to piwo teraz do bazy poniekąd wprowadza się użytkowników forum w błąd.Last edited by Promil03; 2018-12-04, 21:19.
Comment
-
-
A już kuriozum jest dodanie etykiety (na szczęście nikt nie dodał takiego piwa) na 40-te Urodziny Arka gdzie nakleiliśmy etę z okazji urodzin przyjaciela.
No i najbardziej jaskrawy przykład. Moi przyjaciele brali ślub. Na poprawiny przywiozłem nalewak i kilka naszych piw. Zadajemy do bazy?
A tak na poważnie jeśli chodzi o nasze piwa to zawsze możecie zapytać u źródła, jak tylko nie będzie mnie obowiązywała tajemnica handlowa to z chęcią odpowiem. Pozdrawiam wszystkich!Last edited by Promil03; 2018-12-04, 21:22.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Promil03 Wyświetlenie odpowiedziA już kuriozum jest dodanie etykiety (na szczęście nikt nie dodał takiego piwa) na 40-te Urodziny Arka gdzie nakleiliśmy etę z okazji urodzin przyjaciela.
No i najbardziej jaskrawy przykład. Moi przyjaciele brali ślub. Na poprawiny przywiozłem nalewak i kilka naszych piw. Zadajemy do bazy?
A tak na poważnie jeśli chodzi o nasze piwa to zawsze możecie zapytać u źródła, jak tylko nie będzie mnie obowiązywała tajemnica handlowa to z chęcią odpowiem. Pozdrawiam wszystkich!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
Comment