Piwo gotowe do oceny
Perun, Los Chmurnika
Collapse
X
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Ciemnozłoty zamglony, w zasadzie w kierunku bursztynowego. [4]
Piana: Słaba... Kremowa, ale niska i nietrwała. [2.5]
Zapach: Owoce, karmel, lekkie ciasteczko. Sympatyczny. [4]
Smak: Stonowana goryczka, ślad biszkoptowy, owoce lekkie suszone, w gardle drapie... alko? [4]
Wysycenie: Średnie. [4]
Opakowanie: W stylu browaru, niezbyt wyszukana grafika, chociaż wietrzno-chmurna. [4]
Uwagi: Smaczne piwo, smak jest wsparty pewną ciężkością i mocą. Mnie się to podoba..
Moja ocena: [3.85]
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Bursztynowy, zbyt mętne. [3]
Piana: Kremowa, niska... fatalna. [2]
Zapach: Słodkie owoce tropikalne, czyli figa, suszona morela oraz daktyl, a także spory powiew zboża z pola. [4]
Smak: Treściwe i pełne, goryczka średnia w stronę wysokiej, grejpfrutowa i ziołowa, nawet trochę pikantna. Ostatnie łyki to solidne najedzenie się bez jedzenia. [4]
Wysycenie: Średnie, lekko w stronę wysokiego. [4]
Opakowanie: Słowiańskie guru władające chmurami na etykiecie, obok stonowany i konkretny opis i niestety brak podania konkretnego chmielu. [4]
Uwagi: Bardzo smaczne, dosłownie najadłem się tym piwem. Warka 26.02.2020.
Moja ocena: [3.75]
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Mętny bursztyn . [4.5]
Piana: Średnio trwała i zbudowana z drobnych oczek . [3]
Zapach: Cytrusy . [4]
Smak: Wyraźna i niezalegająca goryczka . Rzeczywiście jest jakaś drapiąca pikantność . Jak dla mnie na plus , bo rzadko spotyka się i lubię pikantne papryczki . [4]
Wysycenie: Średnie sprzyjające konsumpcji . [4]
Opakowanie: Ciekawe , niepełny skład i firmowy kapsel . [4]
Uwagi: Dość ciekawe z powodu pikantności lekko rozgrzewającej gardło .
Moja ocena: [3.925]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika concerto Wyświetlenie odpowiedziPiwo ma dramatycznie niskie oceny na RB - i to dość liczne, więc raczej nieprzypadkowe. Wychodzi na to, że warki nierówne.
Spójrz na oceny powyżej że są prawie identyczne skål .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika LESNICZYy Wyświetlenie odpowiedziWola BB niż RB .
Spójrz na oceny powyżej że są prawie identyczne skål ."... ja nie tylko literat, ale i Gombrowicz!"
Comment
-
-
Comment
-
Comment