Kolor: ciemny bursztyn, ładny [5] Piana: lekki beż, drobna, zwarta do pewnego momentu, potem rozwarstwia się krzaczy i zanika [3.5] Zapach: lekki, głównie owocowo-iglasty [3.5] Smak: dość pełne i treściwe, oczywiście gorycz rządki, dość zalegająca, trawiasto-iglasta, potem dość wyraźna owocowa nuta - brzoskwiniowa, finisz goryczkowo-słodowy [3.5] Wysycenie: zbyt duże w pewnych momentach [4] Opakowanie: beznadziejna etykieta rodem z przedszkola, gładki kapsel [2] Uwagi: Nic nadzwyczajnego, wypić wypiłem ale bez przyjemności więc po co?
Ostatnia zmiana dokonana przez becik; 2019-04-09, 18:56.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Kolor: Złoty nasycony, klarowny. [4] Piana: Białokremowa, drobna, dość wysoka i trwała. [4] Zapach: Owoce i sosna lekka w tle. Trochę słabo... [3] Smak: Silna, zbyt silna goryczka. W tle karmel i sosna, ale ta goryczka zbytecznie tłumi inne warstwy smakowe. [3.5] Wysycenie: Średnie. [4] Opakowanie: Charakterystyczna, ciekawa, ale bardzo nieczytelna grafika. Nazwa też wydaje się być nieco naciągana... [4] Uwagi: Spodziewałem się ciekawszych doznań, piwo wypiłem, ale niczego mi nie urwało.
Comment