Kazimierz, [Dziki Wschód] Łapacz Snów

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kaczka116
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2015.10
    • 1351

Kazimierz, [Dziki Wschód] Łapacz Snów

Piwo gotowe do oceny
    Nie mów hop zanim nie nachmielisz
    Untappd

Related Topics

Collapse

• e-prezes
    ???, [Dziki Wschód] Flauta
    e-prezes
    Mimo, że dość konsekwentnie nie podają na opakowaniu gdzie zostało uwarzone piwo mam pewien sentyment do tego browaru. Trudno - tak musi być!

Nie inaczej, bo właśnie tym piwem chciałem uświetnić swoje kolejne urodziny. Data rozlewu to 16.11.2023, więc mogłem z nim poczekać,...
    2024-05-20, 09:17
  • Prusak
    Dziki Wschód, Lubel
    Prusak
    Piwo na Zuli plus eksperymentalny chmiel od PIłata. Wypuścili pod tą nazwą też pilsa, tu zaś nie zdeklarowali się co do stylu, choć parametry bardzo lekkie 10 % E i A. 4%. Natomiast koło pilsa to nawet nie stało. Zapach bucha od razu pomarańcżą i cytrusami. Kolorek bardzo jasny, piany...
    2024-01-28, 00:51
  • e-prezes
    ?, [Dziki Wschód] Orła cień
    e-prezes
    Z etykiety: Nitro Choco Hazel Nut Brownie Stout. 18 blg, 5% alk.

Muszę stanowczo zaprotestować! To jest coś jak ten Bojan Karibski. Komuś chyba się proporcje pomyliły... Nawet po rozcieńczeniu innym neutralnym piwem jest tak słodkie jak Magnus Jagiełły i walący sztucznym aromatem....
    2024-01-20, 18:11
  • Javox
    ReCraft, [Dziki Wschód] TJMMNW
    Javox
    Pils o ekstrakcie 11* i alko 4.5%
    Chmiele: Marynka, Sybilla, Puławski.

Nazwa piwa nawiązuje do klimatów zakładów bukmacherskich w piłce nożnej ( Ty, jeden mecz mi nie wszedł ). Football Pils Lublin.

Piana - na dłużej pełna warstewka.
    Lacing - sporo.
    Gaz...
    2023-12-04, 19:33
  • e-prezes
    ?, {Dziki Wschód] Samotny Jeździec
    e-prezes
    Tak mi smakował pilsik Spirifera na Chmielakach, że postanowiłem sięgnąć po coś co nie kupowałem od dawna - kraftowego pilsa. Na pierwszy ogień poszło Rześkie z Jana, ale było tak słabe, że nawet nie chciało mi się nic pisać.

Parametry 11 blg, 4,5 % alk. piwo bezglutenowe....
    2023-08-27, 16:53
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...