Piwo gotowe do oceny
Bytów Browar Kaszubski, [Maltgarden/Bytów] I'm Your Barista (Mon
Collapse
X
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Bardziej czarny, niż brunatny. Nieprzejrzysty. [4]
Piana: Beżowa, bardzo drobna, niezbyt wysoka, ale w sumie dość trwała. [4]
Zapach: Gorzka czekolada, kawa, powiew karmelu i ślad suszonych owoców. [4]
Smak: Mięsista czekolada gorzka, trochę kawy, suszone owoce, praliny wiśniowe ze swym delikatnym kwaskiem. [4]
Wysycenie: Niezbyt wysokie. [4]
Opakowanie: W serii Maltgarden, trochę mało wyraziste, choć generalnie charakterystyczne i czytelne. Bytowski kapsel. [4]
Uwagi: Fajna seria, wypiłem (po kolei) trzy. Oczywiście, są różnice, ale czy trzeba aż tak kombinować...?
Moja ocena: [4]
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kaczka116 Wyświetlenie odpowiedziPiwo gotowe do ocenyLast edited by e-prezes; 2019-06-19, 19:34.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziDo dziś nie poprawione!- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziNie ja spaprałem wpis.
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Chciałbym zauważyć, że skoro sam wiesz wprowadzając wpis, że jest błędny to powinieneś zgłosić od razu do poprawy skoro sam tego nie możesz zrobić. A nie, że zostawia się to w próżni i teraz wielkie Sygnalizowałem problem, ale widać nie dotarło.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziChciałbym zauważyć, że skoro sam wiesz wprowadzając wpis, że jest błędny to powinieneś zgłosić od razu do poprawy skoro sam tego nie możesz zrobić. A nie, że zostawia się to w próżni i teraz wielkie Sygnalizowałem problem, ale widać nie dotarło.
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Nikt nie zglaszal tematu do poprawki. Wpiszcie tę nazwę i napijcie się piwa.Last edited by ART; 2019-10-22, 19:55.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ja zakładam, że ktoś już zgłosił. Tym bardziej, że nie jest to generowany z automatu ciąg znaków, którego nikt nie sprawdza po wprowadzeniu. Nie jest to jedyny przypadek zresztą, gdzie nazwy są obcinane i nikt się nimi nie zajmuje. To tylko jeden z wielu. Tyle z mojej strony.
Comment
-
-
Bytów Browar Kaszubski, [Maltgarden/Bytów] Im Your Barista (Monsooned Malabar AA)
to to piwo?
Tak trudno to napisać, trzeba tyle naparzać w klawiszeŻycie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
Comment