Piwo gotowe do oceny
Maryensztadt, Hoptime American Pilsner
Collapse
X
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: ciemno-żółty, lekko mętnawy [4]
Piana: biała, dość drobna, delikatna, puszysta, rozpada siępomału, osadza się na szkle [3.5]
Zapach: lekki, cytrusowo-sodowy [3.5]
Smak: lekkie w smaku, brak treściwości i ciała, gryczka dość mocna przygaszona cytrusowym smakiem, lekkimi owocami, dość wytrawnymi, finisz bardziej słodowy ale i tak tego sodu dobrze nie czuć, trochę nieułozone [3]
Wysycenie: trochę za duże [3.5]
Opakowanie: etykieta z serii Hoptime, mi się podoba....ale nie do końca, firmowy kapsel [4.5]
Uwagi: "Take se" - wypite ale bez zachwytów
Moja ocena: [3.375]Last edited by becik; 2019-05-01, 07:27.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasnozłoty zmętniony. [4]
Piana: Biała, drobna, dość wysoka i trwała. [4]
Zapach: Słodowo-owocowo-ziołowy, niezbyt szczególny... [3.5]
Smak: Goryczka, słodsze cytrusy, posmak sosnowy. [3.5]
Wysycenie: Średnie w kierunku wysokiego. [4]
Opakowanie: Wnętrze ukazujące jakiś hipsterski lokal. Mało porywające. [4]
Uwagi: Liczyłem na bardziej chmielowe piwo, i na bardziej amerykańskie...
Moja ocena: [3.625]
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Złoty, zmętniony. [4]
Piana: Biała, wysoka i trwała, opada powoli i ładnie osadza się na szkle. [4.5]
Zapach: Słodowy, cytrusowy, trochę jakby solony. [4]
Smak: Dosyć lekkie, nawet trochę wodniste, za mało słodu, goryczka cytrusowo-sosnowa, finisz odrobinę karmelowy. [3.5]
Wysycenie: Średnie. [4]
Opakowanie: Ładna etykieta, dobrze rozmieszczone info, brak dokładnego składu. [4]
Uwagi: Najlepiej spożyć przed: 11.07.2020. Nie warto mi było zwlekać z wypiciem bo w lipcu to może już mnie nie być
Moja ocena: [3.85]
Comment
-
Comment