Piwo gotowe do oceny
Grodzki Przemyśl, Pils
Collapse
X
-
Piwo porządne. Jak się doda przygody, które trzeba przejść żeby je zdobyć, jego walory można jeszcze lepiej docenić. Dostępne też w butelce w browarze.Last edited by ART; 2019-05-06, 08:25.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziA to jest jakiś kłopot z nabyciem tego piwa poza browarem?- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasnozłoty (cytrynowozłoty), opalizujący. [4]
Piana: Biała, drobna, dość wysoka i trwała. [4]
Zapach: Chlebek, delikatny powiew cytrusów, owoce, chmiel i słód. Bardzo porządny, oldskulowy wręcz. [4.5]
Smak: Goryczka z lekkim pestkowym akcentem, w dalekim tle posmak owoców i zboża/słodu. [4]
Wysycenie: Dość wysokie, w paszczy musuje i podkreśla orzeźwiający walor napoju. [4]
Opakowanie: Biała eta ze standardowym dla browaru motywem na tarczy. Piwo nazywa się PIWO GRODZKIE. PILS. [4]
Uwagi: Może jestem nieco zmęczony po wyjazdowym weekendzie, ale piwo weszło mi... sesyjnie, po prostu .
Moja ocena: [4.175]
Comment
-
Comment