Piwo gotowe do oceny
Przetwórnia Chmielu, West Coast IPA
Collapse
X
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: ciemny pomarańcz [5]
Piana: biała, drobna, szybko się rozwarstwia i opada, zostaje nieduży kożuszek na piwie [3]
Zapach: lekki, klasyczny dla stylu, cytrusowo-owocowy z lekkim zapachem słodu [3.5]
Smak: dość pełne i treściwe, goryczka mocna, momentami za bardzo pestkowa, mocny cytrusowy posmak - cytryna, słaby słodowy finisz, bardziej zalegający z goryczka niż łagodzące słodem [3.5]
Wysycenie: sporo za dużo, bąbelki kłuły w podniebienie i język [3.5]
Opakowanie: puszka, mam do nie stosunek jaki mam, etykieta na puszcze [3]
Uwagi: Przeciętniak w stylu, ani nie zachwyca ani nie odrzuca
Moja ocena: [3.5]Last edited by becik; 2019-07-28, 20:09.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasnozłoty mętny, ze sporym osadem jednak. [3.5]
Piana: Biała, średniodrobna, dość wysoka, średniotrwała. [3.5]
Zapach: Słodkie cytrusy, sosna w tle. Przyzwoity standard... ale nic więcej. [3.5]
Smak: Intensywne, zmasowane cytrusy, spod nich wypełza lekko ścinająca język goryczka. Całkiem OK, ale... [3.5]
Wysycenie: Średnie, choć może ciut wyższe? [4]
Opakowanie: Puszka w zielono-wojskowych odcieniach, takie... liście z poligonu [3.5]
Uwagi: No, porządne piwo. Niby nic ekstra, ale... trwa mecz Polska-Słowenia w sito, więc... .
Moja ocena: [3.525]
Comment
-
Comment