Piwo gotowe do oceny
Chmury, Cumulus Fructus
Collapse
X
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: złocisty wpadający w bursztyn [4]
Piana: drobna, ecru, opada powoli, osadza się na szkle niedużymi smużkami [4]
Zapach: lekki, miły, owocowo-słodowy [3.5]
Smak: pełne, treściwe, fajna goryczka, lekko cytrusowa, gdzieś w tle delikatna śliweczka, finisz zdecydowanie owocowo-słodowy, fajny balans smaków [4.5]
Wysycenie: bez zarzutu [5]
Opakowanie: firmowa szklaneczka, prosto z tanku [5]
Uwagi: Bardzo dobre piwo, śliwka w składzie jest delikatnym posmakiem, a nie dominantem
Moja ocena: [4.125]Last edited by becik; 2019-10-14, 19:48.Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943 http://zamkidwory.forumoteka.pl
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziLast edited by yaro74; 2019-10-15, 08:50.
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Złotobursztynowy zamglony. [4]
Piana: Biała, drobna, niewysoka i nietrwałą, lane do plastiku.... [3]
Zapach: Lekko sfermentowane owoce, rodzynki... Ślad śliwkowy jest obecny. [4]
Smak: Owoce, takie troszkę zleżałe, w smaku śliwka na granicy homeopatii... [3]
Wysycenie: Średnie. [4]
Opakowanie: Nota uśredniona, lane w plastik na wynos, w zasadzie przed inauguracją browaru... [3.5]
Uwagi: Piwo wymaga jeszcze dopracowania, na usprawiedliwienie - degustacja partyzancka, przedpremierowa...
Moja ocena: [3.475]
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Rubinowy, bardzo mętny. [3]
Piana: Kremowa, szybko znika, nie oblepia szkła. [2.5]
Zapach: Bardzo owocowy, głównie marakuja, a także mirabelki, trochę winnych nut i rodzynek. [4]
Smak: Lekkie w treści, owocowe, trochę wina, mało się dzieje... [3]
Wysycenie: Średnie. [4]
Opakowanie: Naklejana etykieta, opis stylu Pale Ale, goły kapsel. [3.5]
Uwagi: W browarze powiedziano mi, że to to samo piwo, tylko śliwkę zastąpiono marakują. Najlepiej spożyć przed 10.08.2020.
Moja ocena: [3.375]Last edited by DariuszSawicki; 2020-06-13, 18:38.
Comment
-
Comment