Kolor: mętny, ciemny bursztyn [4] Piana: lekki beż, drobna, zwarta, opadała powoli [4] Zapach: lekki, owocowo-ziołowy [3.5] Smak: dość treściwe, goryczka zbyt mocna, lekko iglasta, delikatny owoc i cytrus, jednak nad wszystkim dominował jakiś ziołowy posmak, którego ne mogłem zidentyfikować, na dłuższą metę męczący, mim to dałem radę dopić piwo do końca [3] Wysycenie: trochę za duże [4] Opakowanie: fajna, ciekawa etykieta, gładki kapsel [4] Uwagi: Dziwne w smaku piwo, nie dla mnie, jak to się teraz mówi "target hopheadowy"
Ostatnia zmiana dokonana przez becik; 2019-11-04, 21:23.
Gdybyśmy nie mieli Warszawy w Generalnym Gubernatorstwie, to nie mielibyśmy 4/5 trudności, z którymi musimy walczyć. Warszawa jest i pozostanie ogniskiem zamętu, punktem, z którego rozprzestrzenia się niepokój w tym kraju - Hans Frank 14.12.1943http://zamkidwory.forumoteka.pl
Kolor: Ciemnozłoty zamglony. [4] Piana: Biała, bardzo drobna, dość wysoka i trwała. [4] Zapach: Ziołowy, łodygowo-pokrzywowy, intensywny. Ślad słodkich cytrusów minimalny... Karmel... [3.5] Smak: Konkretna, nieco oleista goryczka, elementy sosnowo-żywiczne, trochę karmelu. Posmaki orzechowe. [4] Wysycenie: Średnie. [4] Opakowanie: Grafika w stylu kontraktu, wysoka jakość, ale mnie się to po prostu "podoba inaczej"... [3.5] Uwagi: Nie jestem pewien, czy to piwo jest w pełni zgodne ze stylem, ale jest dość konkretne i całkiem smaczne.
Comment