Piwo gotowe do oceny
Piwne Podziemie, Sieć w Domu
Collapse
X
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasnozłoty zamglony. [4]
Piana: Biała, drobna, niezbyt wysoka i niezbyt trwała. [3]
Zapach: Zioła, grejpfrut, trochę chmielu. Bez uniesień, ale dobry standard. [3.5]
Smak: Jak na ajpę dość łagodny, lekko goryczkowy z akcentem słodszych cytrusów. W tle posmak sosnowy. [4]
Wysycenie: Średnie. [4]
Opakowanie: Niewyszukana eta, ale doceniam wagę hasła na dzisiejsze czasy... . [4]
Uwagi: Smaczne piwo, jak na ajpę łagodne. W sam raz do siedzenia w domu
Moja ocena: [3.725]
-
-
Comment
-
-
Już od jutra w sklepach znajdziecie nasze krótkie serie piw butelkowanych w Rożdżałowie. Świeżutkie, niepasteryzowane i mega aromatyczne.
Trzy pierwsze to:
Kill Yr. Idols Oat Cream Session IPA
Sieć w domu AIPA
Bailout New England Double IPA
Są to jedne z ostatnich warek. Jeszcze 10 rozlewów i Rożdżałów przechodzi do historii.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika marecki12 Wyświetlenie odpowiedziJuż od jutra w sklepach znajdziecie nasze krótkie serie piw butelkowanych w Rożdżałowie. (...).
Comment
-
-
Do adremu - nie prowadzę działalności śledczej, kto, komu, gdzie, co i w co rozlewa.
Zgłaszając nowe piwo albo dodając ocenę kieruję się jedynie zapisem na etykiecie.
To uwaga bardziej ogólna, dość nużące jest śledzenie biznesowych decyzji różnych inicjatyw, ma niewiele wspólnego z piciem piwa...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziA od kiedy Piwne Podziemie rozlewa piwo do flaszek u siebie?
Wysłane z mojego FIG-LX1 przy użyciu Tapatalka
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: jasnozłoty, zamglony. [4]
Piana: niska, drobna, średnio trwała, zostawia ślady na szkle. [3.5]
Zapach: niezbyt intensywny, chmielowy, cytrusowy i ziołowy. [3.5]
Smak: cytrusowy, słodkawy, z lekką goryczką. Treściwość średnia. [3.5]
Wysycenie: średnie. [4]
Opakowanie: kiepska etykieta, fajna nazwa, kapsel bez nadruku. [3]
Uwagi: