Dla mnie to piwo jest zbyt słodkie. Kiedyś nawet pół wylałem do zlewu bo już nie mogłem, ale za to bardzo lubie Jasną Pełną.
Stronga lubią Ci sami piwosze którzy gustują rownież w Reddsie
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Zachęcony promocją w jednym z lokalnych sklepików
( szlanka 0,3 l produkcji Rastala do 4 "Warek" )
nabyłem takowe, licząc na to że wątroba jakoś to przetrzyma.
Ta wprawdzie przeżyła, ale moje kubki smakowe zostały
wystawione na ciężką próbę.
Powiem krótko: Jeśli ktoś uważa "Warkę Strong" za najpodlejszy napitek z możliwych , powinien koniecznie spróbować "Jasnego Pełnego" tegoż samego browaru.
StaryKocur
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
Jakie przykrości sprawiła Ci Warka J. P. ?
Dla mnie jest kilka razy lepsza od Stronga bo przynajmniej czuć goryczkę.
Szkoda że nie ma już rewelacyjnej Warki Specjal która została zastąpiona właśnie przez Jasną Pełną.
www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Na pierwszy rzut oka było wszystko OK.
Piana w porządku, kolor do przyjęcia.
Ale niestety zapach mało przyjemny - pachniałqa po prostu
jak kiepskie piwo.
Może trafiłem na fatalny egzemplarz?
Mam w lodówce jeszcze jedną burteke, więc sprawdzę i dam znać.
Pozdrawiam
StaryKocur
Piwo pite z umiarem
nie szkodzi w żadnych ilościach.
[i]Piwofil napisal/
Stronga lubią Ci sami piwosze którzy gustują rownież w Reddsie [/B]
No nie wiem... wprawdzie ostatnio już się tak nie zachwycam Warką Strong ale od czasu do czasu wypijam i to bez grymasu męczeństwa na twarzy.
A rzucanie tutaj Redsem to chyba chwyt poniżej pasa...
Andro z wyspy jednej takiej.
http://www.bahama.uznam.net.pl/
Może rzeczywiście przesadziłem bo Strong to nie jest piwo smakowe co nie zmienia faktu że jest po prostu za słodkie.
A wszystkie moje opinie o piwie są wyrażane na podstawie moich doświadczeń i obserwowania znajomych.
Zauważyłem ciekawe zależności: jak ktoś lubi konkretne piwo, a ja podsune mu jakieś którego jeszcze nie pił to z góry wiem co mu smakuje. I stąd to porównanie.
Wszystkich urażonych przepraszam.
Ja chyba tego piwa nigdy nie polubię - wczoraj kumpela dała mi łyka i było ochydne(przepraszam jeśli uraziłem czyjeś gusta).
Po prostu za słodkie - wydawało mi się nawet słodsze niż zwykle a pytałem czy jest z sokiem.
Comment