Browar Zakładowy, Tego Nie Piłem

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • kaczka116
    Major Piwnych Rewolucji
    🍼🍼
    • 2015.10
    • 1351

Browar Zakładowy, Tego Nie Piłem

Piwo gotowe do oceny
    Nie mów hop zanim nie nachmielisz
    Untappd

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • dadek
    Szczecin, Panieńska 12, Browar pod Zamkiem
    dadek
    W Szczecinie piwosz ma co robić i nudzić się nie może. Nachodzić się też specjalnie nie musi bo 4 browary znajdują się w ścisłym centrum miasta w odległości max 600 m od siebie.
    Browar pod Zamkiem w odległości 200 m za sąsiada ma Wyszaka mieszczącego się w piwnicach historycznego...
    2019-09-03, 04:00
  • Prusak
    Browar Zakładowy, Dom Towarowy
    Prusak
    Piwo awizowane jako Hazelnut & Coffee Imperial Dessert Stout
    E: 24% wag.
    A: 7% obj.
    Piana opada szybciutko, niemal brak śladów na szkle.
    W zapachu potężna dawka orzechowa, orzechy zdominowały pozostałe akcenty.
    Podobnie w smaku, głównie nuty orzechowe, poodbite...
    2024-11-23, 22:57
  • heckler
    Czechy, Česká Lípa, Hálkova 1691, Pivovar Lípák
    heckler
    Historia českolipského piva sięga 14 wieku, natomiast obecną piwna historię miasteczka od 2023 roku zaczął wytyczać lokalny domowy piwowar Pavel Konvalina. Oczywiście początki to piwowarstwo domowe, następnie browar kontraktowy (browar Kunratice ), a od dwóch lat własny browar....
    2025-01-31, 11:11
  • dadek
    Belgia, Antwerpen, Indiëstraat 21, Antwerpse Brouw Campagnie
    dadek
    Browar powstał w 2017 roku w portowej dzielnicy Eilandje poprzetykanej dokami i kanałami, od wschodniej strony przyległej do rzeki Schelde. Dojechać można tu tramwajem nr 24. Browar zainstalowano w dość sporym starym budynku z czerwonej cegły pełniącym zapewne niegdyś rolę portowego magazynu....
    2024-10-04, 23:49
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...