Ja pijałem kiedyś z butelki i było do wypicia. Piłem je zawsze po basenie na szybko więc może nie zdążyło się wygazować albo co ale piłem je z przyjemnością.
Łódzkie, Cool
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud. -
Jedno z najgorszych polskich piw jakie pilem ostatnio. Bardzo gorzkie, i mocno nagazowane, posmak rosolu (niezbyt swiezego). Ogolnie dramat.Catalunya es una nación y el Barça es un ejércitoComment
-
Obiecuje, ze sprobuje jeszcze z butelki jak bede w PolscePopieraj małe browary!!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
SAIMIR napisal/a
Cordel,
Masz dar do robienia ciętych uwag
chyba nie zbierasz tylko ilości wypitych
wnieś coś do dyskusji, rozwiń tematbywa, że niektórzy odbierają różnie różne wypowiedzi
Nie, ja nie zbieram wypitych piw, nie ja nie zbieram wypitych piw, ja je zwyczjnie piję
Wnieść do dyskusji? Proszę bardzo, chcesz tak, jak planowałem na początku? Proszę, piwo jest ohydne, smakuje jak stara woda z wiadra aluminiowego, może gdyby było zimne, to jeszcze, ale było "pokojowe", bynajmniej do mnie nie nastawione pokojowo! Miałem straszne ekscesy zołądkowe, jednym słowem to samo co w puszce, tak w kiblu
I co, czy wnoisłem coś nowego do dyskusji? Mam wrażenie, że nie
"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan LemańskiComment
Related Topics
Collapse
-
Jeśli przypadkiem jesteś w Łodzi na Piotrkowskiej i ok. 11 i przyciśnie Cię chęć na łódzkie śniadanie w akompaniamencie piwa z browaru księży młyn to z można polecić Ramki restauracja - co prawda tylko butelka, ale jest pils pszeniczne i belgijska żytnia ipa (zacna!).
...-
Channel: Łódzkie
2025-03-23, 10:34 -
-
Kolejny rok z rzędu...
Z racji mnogiej liczby piw w bazie danych i w tym roku czeka nas podsumowanie poprawności listy piw branych pod uwagę m.in. w Plebiscycie na Piwo Roku, komentarze też mi posłużą do uporządkowania spraw w BrowarBizie, zatem liczę na owocną współpracę...-
Channel: Wielkie uaktualnienie 2015
-
-
W dawnym robotniczym mieście o prostej i wdzięcznej nazwie Székesfehérvár, oddalonym o nieco ponad 60 kilometrów od stolicy Węgier od kilku lat działa interesujący browar rzemieślniczy.
W Székesfehérvár kiedyś produkowano Ikarusy (była to jedna z dwóch fabryk), teraz można napić...-
Channel: Węgry
2022-09-13, 14:54 -
-
Cześć,
mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...-
Channel: Poszukuję miejsca...
-
-
Adres: Pocztowa 10A, 95-054 Ksawerów
Browar Ziemia Obiecana ma przyjemność zaprosić Państwa na trzecią edycję festiwalu piw rzemieślniczych na terenie swojego Atelier. W tym roku gościmy u siebie 8 świetnych browarów z 6 europejskich krajów. Oprócz doskonałego piwa zapewniamy...-
Channel: Festiwale piwne
2023-08-29, 17:08 -
- Loading...
- Koniec listy.
Comment