Piwko nic nadzwyczajnego, ale da sie przelknac... Zwlaszcza gdy brak grosza w kieszeni.
Perła, Goolman
Collapse
X
-
Alk. 5,4%, eks 11%, nowy typ butelki 0,5l, cena 1,65zł.
Etykieta w nowym kroju.
Jasne, mocno nagazowane, piana w normie. Lepsze niż jakiś czas temu. Godne polecenia.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
And69 napisał(a)
Niestety etykieta się nie zmieniła .Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
-
miało być krójBrowar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
And69 napisał(a)
A z tym krojem sprawdze jutro .Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Comment
-
-
goolman
Kudłaty napisal/a
Kupiłem dzisaj w Bili we Wrocławiu za 1.35 butelkowe. Ładna butelka nie poobijana.
Bardzo fajne piwko.
Comment
-
-
Ja dostałem we Wrocławskim Carrefourze za 1,45 zł, też w nowej butelce. Pytałem zarówno kasierkę jak i zwrocie butelek i wszędzie powiedzieli że to butelka bezzwrotna???www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
Comment