Ocena z ARTomatu
Kolor: Kolor niemal bursztynowy [4.5]
Piana: Była ,pojawiła się,utrzymała sie troszkę na dwa palce,po czym zniknęła bezpowrotnie. [2.5]
Zapach: Słodki ,strasznie słodki,ale bardzo wyraźny. [3]
Smak: Słodkie,w pasmaku też czuć chmiel,w sumie niezłe.Początkowo wydaje się słodkie jak diabli,po czym czuć taką miłą goryczkę i ta słodkość się zaciera,z każdym łykiem jest coraz lepsze.Może troszkę na wyrost ,ale dam 4 [4]
Wysycenie: Drobniuteńkie,naprawdę drobniuteńkie pęcherzyki zauważyłem,ale ogólnie słabizna. [2.5]
Opakowanie: Mnie się etykieta podoba,choć wali podróbą jak 150 [3.5]
Uwagi: Dziękuję Abernackiemu za zakup piwka i Kangurowi za przechowanie.
Dziwne piwo,sporo do poprawienia oj sporo,ale generalnie nie jest złe.Do powtórzenia(jeśli da radę),ale nie za często.
Moja ocena: [3.425]
Kolor: Kolor niemal bursztynowy [4.5]
Piana: Była ,pojawiła się,utrzymała sie troszkę na dwa palce,po czym zniknęła bezpowrotnie. [2.5]
Zapach: Słodki ,strasznie słodki,ale bardzo wyraźny. [3]
Smak: Słodkie,w pasmaku też czuć chmiel,w sumie niezłe.Początkowo wydaje się słodkie jak diabli,po czym czuć taką miłą goryczkę i ta słodkość się zaciera,z każdym łykiem jest coraz lepsze.Może troszkę na wyrost ,ale dam 4 [4]
Wysycenie: Drobniuteńkie,naprawdę drobniuteńkie pęcherzyki zauważyłem,ale ogólnie słabizna. [2.5]
Opakowanie: Mnie się etykieta podoba,choć wali podróbą jak 150 [3.5]
Uwagi: Dziękuję Abernackiemu za zakup piwka i Kangurowi za przechowanie.
Dziwne piwo,sporo do poprawienia oj sporo,ale generalnie nie jest złe.Do powtórzenia(jeśli da radę),ale nie za często.
Moja ocena: [3.425]
Comment