9 procent ekstrakt
4,7 proc. alkoholu
Woda, słód, grys kukurydziany, chmiel
Zapach poprawny, ale bardzo leciutki. Smak dosyć wodnisty z wyraźną nutą kwaśności.Piana słaba, szybko opadająca.
Piwo doskonałe do potraw. Raz, że mistrz Robert Maklowicz radzi uzywać piw cienkich, dwa, że tanie.
Do picia (moim zdaniem) nadaje się tylko wtedy, gdy nie ma pod ręką nic innego.
4,7 proc. alkoholu
Woda, słód, grys kukurydziany, chmiel
Zapach poprawny, ale bardzo leciutki. Smak dosyć wodnisty z wyraźną nutą kwaśności.Piana słaba, szybko opadająca.
Piwo doskonałe do potraw. Raz, że mistrz Robert Maklowicz radzi uzywać piw cienkich, dwa, że tanie.
Do picia (moim zdaniem) nadaje się tylko wtedy, gdy nie ma pod ręką nic innego.