Ocena z ARTomatu
Kolor: Piekny, złoty kolorek, troche jasny jak na 20 stkę. [5]
Piana: Na początku piękna, ale szybko opada [3.5]
Zapach: Zapach mocno słodowy, ale bez przesady [4]
Smak: Bardzo dobre, jak na ten ekstrakt to pięknie wyważone proporcje mocy, goryczki i aromatu. Brak nutek spirytusowych (to +), pięknie oblepia jamę ustną, trochę zbyt delikatnie chmielone ale dobrze wchodzi. [5]
Wysycenie: Idealne, równoważy moc i daje orzeźwienie [5]
Opakowanie: Mi się podoba i wszystko jest [5]
Uwagi: Zakupione Geantcie. Dawno nie piłem tego piwka, nawet myślałem że już go nie produkują. Ale wspomnienie żaglowca z gdańskiego heveliusa skusiło mnie na zakup. Już mało pamiętam smak oryginalnego Kapera ale ten jest całkiem spoko. Inwazja mocy 20Blg idealnie przypasuje amatorom mocnych browarków, w tym portera, który patronuje Browar.biz 2006
Moja ocena: [4.5]
Kolor: Piekny, złoty kolorek, troche jasny jak na 20 stkę. [5]
Piana: Na początku piękna, ale szybko opada [3.5]
Zapach: Zapach mocno słodowy, ale bez przesady [4]
Smak: Bardzo dobre, jak na ten ekstrakt to pięknie wyważone proporcje mocy, goryczki i aromatu. Brak nutek spirytusowych (to +), pięknie oblepia jamę ustną, trochę zbyt delikatnie chmielone ale dobrze wchodzi. [5]
Wysycenie: Idealne, równoważy moc i daje orzeźwienie [5]
Opakowanie: Mi się podoba i wszystko jest [5]
Uwagi: Zakupione Geantcie. Dawno nie piłem tego piwka, nawet myślałem że już go nie produkują. Ale wspomnienie żaglowca z gdańskiego heveliusa skusiło mnie na zakup. Już mało pamiętam smak oryginalnego Kapera ale ten jest całkiem spoko. Inwazja mocy 20Blg idealnie przypasuje amatorom mocnych browarków, w tym portera, który patronuje Browar.biz 2006
Moja ocena: [4.5]
Comment