Nie wiem czy kolekcjonerzy etykiet wiedzą ale piwko Tesco ma od jakiegoś czasu nową etykietkę. No chyba że to ja jestem do tyłu i ta szata graficzna jest już od długiego czasu Bądź co bądź ja mam dwie różne etykiety z piwa Tesco.
Głubczyce, TESCO jasne pełne
Collapse
X
-
-
Kupiłem, wypiłem, zatkało mnie
Nie było takie strasznie syfiaste, ale jest to typowe piwo cenowe,
można raz na ruski rok spróbwać, oby nie za często.
Jedyne co mnie zaskoczyło, i to w ogóle w głubczyckich wyrobach to piana, bardzo ładna i długo się tryzmająca.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
baklazanek napisal/a
Nie wiem czy kolekcjonerzy etykiet wiedzą ale piwko Tesco ma od jakiegoś czasu nową etykietkę. No chyba że to ja jestem do tyłu i ta szata graficzna jest już od długiego czasu Bądź co bądź ja mam dwie różne etykiety z piwa Tesco.Comment
-
Piwo w starej "jabłonowskiej" butelce. Posiada podobne danie co Pils Export i jest od niego tańsze o 1gr. Jest ono jednak słabszą wersją tego drugiego, sprawia wrażenie piwa robionego na tzw. "Odwal się".
Moja ocena: [2.075]"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan LemańskiComment
-
Ostatnio byłem w nowym TESCO starym HICIE na Stalowej i jest wersja butelkowa tego piwa. Cena 1,09 i jaka cena takie piwo. Może być ale jakby to bracia Czesi powiedzieli: Nic moc! Po prostu nic wielkiego. Od biedy można wygulać.
Piana jak śmietana smak szesnastoletniej dziewczyny! To jest piwko!Comment
-
-
Długo zastanawiałem się w Tesco czy dokonać zakupu tego piwa. W końcu zakupiłem jeden egzemplarz i udało mi się wypić to piwo. Może nie rewelacja, ale czego można oczekiwać od piwa za taką cenę. Dobrze schłodzone da się wypić (przynajmniej jedno ).Comment
-
-
Kilka dni temu przed zajęciami znajomy powiedział mi, że był ostatnio w sklepie i przechodząc obok stoiska z piwem wpadło mu w oko coś, co sprawiło że pomyślał o mnie ;p
Potem wyciągną to piwo i dał mi żebym się delektował ;]
niedobre i tyle. Ale doceniam gest ;pComment
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Blady, jak pomyje. [1.5]
Piana: Jak w szamponie do włosów. [1.5]
Zapach: Jedzie spirytem. [1.5]
Smak: Nieporozumienie totalne... [1]
Wysycenie: Zagazowane chemią jakąś. [2]
Opakowanie: Gorsze być nie mogło chyba. [1]
Uwagi: Nie kupujcie tego nawet. Nie wiem dla kogo to piwo? Jak ktoś chce się zachlać tylko, to może być.
Moja ocena: [1.3]Comment
Comment