Dla mnie w tym piwie charakterystyczna jest tylko cena: zwykle ponad 3 zł za 0,5. Reszta jest bardzo codzienna.
Okocim, Carlsberg (lic.)
Collapse
X
-
Rzeczywiście kasztelana niepasteryzowanego nie piłem. Piłem bosmana niepasteryzowanego i smakował średnio, chociaż było to rok temu teraz może się poprawił. Piłem też okocim niepasteryzowane i on z kolei smakował trochę tak jakbym lekarstwo pił.
Comment
-
-
Proszę trzymać się tematu.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika djtomas Wyświetlenie odpowiedzi(..) (a że są wakacje to czasami trzeba koncerniaka wypić ;/)
(...)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika djtomas Wyświetlenie odpowiedziczasami niestety jest brak dostępu do czegoś lepszego
POzdr.
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasno-słomkowy. Bardzo blady [3]
Piana: Na początku duża, opada szybko, troszkę szkło oblepia. [3.5]
Zapach: Słabiutki chmiel i szczypiący zapach dwutlenku węgla. [2]
Smak: Kwaśna woda gazowana z dość słabą goryczką. Poza tym woda, woda. Do szybkiego wypicia. [1.5]
Wysycenie: Tragicznie wysokie, jak w wodzie gazowanej. [1.5]
Opakowanie: Zielona puszka, marketingowe hasełka. Brak pełnych informacji o składzie i ekstrakcie. Nawet miejsca produkcji nie podano. [2.5]
Uwagi: Jeśli to jest najlepsze piwo na świecie, to ja wole te gorsze piwa. Kiepskie, bezpłciowe piwo.
Moja ocena: [2]
Comment
-
Comment