Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART
Wyświetlenie odpowiedzi
Żywiec, Porter (WARZONY w ŻYWCU DO 2004r. i od 2017)
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziOpisałeś inne piwo, nieprodukowane od 5 lat, zrobiłeś burdel.
Comment
-
-
Pioterb4 trochę życzliwości dla nowego BrowarBizowicza, nie musi wiedzieć na dzień dobry co i jak funkcjonuje tutaj. Disease - oglądając opakowanie, zerkaj proszę na producenta piwa potem na nazwę i w ten sposób odszukuj właściwe wątki - na Porterze masz ułatwione zadanie, bo podane jest miejsce produkcji tego piwa - jest to browar Zamkowy w Cieszynie. Zresztą widziałem że już tam umieściłeś wpis.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Przeprasam ARTcie za me zbyt ostre wypowiedzi, ale poczytaj co ten jegomość wypisuje w innych wątkach a wierzę że będe choć w połowie usprawiedliwiony. Poza tym wydaje mi się że tłumaczyłem problem dość szczególowo i sądze że każdy dorosły, inteligentny człowiek skumałby wszytko już po pierwszym poście.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pioterb4 Wyświetlenie odpowiedziPrzeprasam ARTcie za me zbyt ostre wypowiedzi, ale poczytaj co ten jegomość wypisuje w innych wątkach a wierzę że będe choć w połowie usprawiedliwiony. Poza tym wydaje mi się że tłumaczyłem problem dość szczególowo i sądze że każdy dorosły, inteligentny człowiek skumałby wszytko już po pierwszym poście.
pioterb4 mógł się zirytować, bo disease ma parcie na rekord (60 postów w dobę ), nie wykorzystuje (jego sprawa) ARTomatu, a większość jego ocen jest uzasadniona bardzo skromnie, są niezbyt zrozumiałe i delikatnie, hm, mało literackie...
A swoją drogą, ja też wszedłem kiedyś na minę opisując tego zacnego portera (a w zasadzie - nie tego ). Może jakiś klub gamoniowatych birroznawców (w skrócie - KGB) załóżmy?
Comment
-
-
swoją drogą, ja też wszedłem kiedyś na minę opisując tego zacnego portera (a w zasadzie - nie tego ). Może jakiś klub gamoniowatych birroznawców (w skrócie - KGB) załóżmy?
Comment
-
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Bardzo ciemny, wręcz czarny, taki jak powinien być. [5]
Piana: Dosyć trwała, w kolorze karmelu. [3.5]
Zapach: Słodowo - karmelowo - kawowy. [4]
Smak: Gorzkawy, jak na portera przystało, wyraźnie czuć palony słód, bardzo smaczny porter. [4]
Wysycenie: Odpowiednie, może tego nie widać, ale piwko pracuje cały czas. [3.5]
Opakowanie: Łatwo rozpoznawalne, z najważniejszymi informacjami, nic do zarzucenia. [4]
Uwagi: Bardzo smaczne piwko, jednak dosyć mocne, na jesień i zimę odpowiednie
Moja ocena: [3.975]
---------------
Ocena usunieta z rankingu.
Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu. TU: OCENIONO NIE TO PIWO.
Art, Admin
---------------Last edited by ART; 2009-11-14, 21:24.Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie
Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie...
EBE EBE
Comment
-
-
Aby w dobrym miejscu zamieściłes ocene?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziPioterb4 trochę życzliwości dla nowego BrowarBizowicza, nie musi wiedzieć na dzień dobry co i jak funkcjonuje tutaj. Disease - oglądając opakowanie, zerkaj proszę na producenta piwa potem na nazwę i w ten sposób odszukuj właściwe wątki - na Porterze masz ułatwione zadanie, bo podane jest miejsce produkcji tego piwa - jest to browar Zamkowy w Cieszynie. Zresztą widziałem że już tam umieściłeś wpis.
Comment
-
-
Jakby człek wiedział o takich rzeczach to by screeny robił a tak to....
Też mi się wydawało, że TU posty znikają i nawet miałem na to dowód ale zapomniałem udokumentować a później mniej uważny i mniej "czepiający się" stałem i już..."nie zostanę onanistką bo jestem anarchistką" :)
Widziałem u Dori i Kopyra i też tak myślę: Browar to nie apteka :))
Poszukujesz wiedzy na temat browarnictwa amatorskiego?
Przeczytaj >>>>FAQ<<<<
Sprawdź >>>Przewodnik<<<
Comment
-
-
Jeżeli tyle osób się myli, może to (moim zdaniem) oznaczać jedną z dwóch możliwości:
a) osoba, zaczynająca aktywnie korzystać z forum, jest z reguły niedorozwinięta, dopiero po jakimś czasie, w miarę wypitych piw niekoncernowych i czytania zawartych na forum mądrości Koleżeństwa Seniorstwa, lekko jej się przejaśnia;
b) oznaczenie tego piwa jest mylące, zwłaszcza możliwość dokonywania nowych wpisów/ocen.
Ściskam Was wszystkich
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzia) osoba, zaczynająca aktywnie korzystać z forum, jest z reguły niedorozwinięta,Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
Comment