Puszka niewiele różniąca się od Alt Stettiner Pils, bo tylko kolorem. Pils jest "ciemno" złoty z niebieskimi napisami, Mocne jest niebieskie ze złotymi napisami. To samo zdjęcie widnieje na obu puszkach...
Piwo z marketu (1,50zł). Kolor ładny bursztynowy. Piana opadła szybko. Nasycenie gorsze niż w Pilsie. Zapach słaby, niemiły. Smak dziwny z każdym łykiem inny. Raz smakowało, raz odrzucało - będę jeszcze musiał kiedyś sięgnąć po to piwo . Opakowanie na tróję. Ocena niewiele wyższa niż Pilsa.
Alt Stettiner: Mocne
puszka 0,5 l.
ekstrakt 14,1% wag.
alkohol do 7.0% obj.
Wyprodukowano przez SONAG Sp z o.o. - Browar Chociwel
Niestety nie miałem okazji smakować piwa z wcześniejszej produkcji, takoż nie wiem czy było lepsze, czy gorsze
Piwo z marketu (1,50zł). Kolor ładny bursztynowy. Piana opadła szybko. Nasycenie gorsze niż w Pilsie. Zapach słaby, niemiły. Smak dziwny z każdym łykiem inny. Raz smakowało, raz odrzucało - będę jeszcze musiał kiedyś sięgnąć po to piwo . Opakowanie na tróję. Ocena niewiele wyższa niż Pilsa.
Alt Stettiner: Mocne
puszka 0,5 l.
ekstrakt 14,1% wag.
alkohol do 7.0% obj.
Wyprodukowano przez SONAG Sp z o.o. - Browar Chociwel
Niestety nie miałem okazji smakować piwa z wcześniejszej produkcji, takoż nie wiem czy było lepsze, czy gorsze
Comment