Bardzo ładna piana, ciekawy smak. Dla mnie to bardzo dobre piwo.
Piast, Książ
Collapse
X
-
To inaczej miało być, przyjaciele,
To nie o to walczyliśmy, burząc mur,
Nie ma pracy, nie ma chleba, próżny trud!
Czy naprawdę aż tak wiele chcemy?
Chleba i pracy chcemy! Pracy i chleba!
Rządzący światem samowładnie
Królowie banków, fabryk, hut
Tym mocni są, że każdy kradnie
Bogactwa, które stwarza lud. -
Originally posted by ART
może się wysilicie troszkę i napiszecie co jest nie tak z Książem.
secundo: zapach - kwaśny
tertio: smak - kwaśny
więc powtarzam to piwo mi nie smakowało, naprawdę znam wiele lepszych i uważam, że akurat jak to pio zniknie to będzie mała strataComment
-
pjenknik napisal/a
... uważam, że akurat jak to pio zniknie to będzie mała stratawww.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
Z wielkim smakiem pijam Książa już od lat.
Zupełnie nie rozumiem browaru, dlaczego tak dobre piwo - raczej dla smakoszy niż pijących tylko dla towarzystwa - sprzedaje jako najtańsze w swojej ofercie.
Ale oczywiście wogóle mnie to nie martwi! %)))browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
Światem rządzi miłość. Ja na przykład kocham piwo :]Comment
-
jerzy napisal/a
Zupełnie nie rozumiem browaru, dlaczego tak dobre piwo - raczej dla smakoszy niż pijących tylko dla towarzystwa - sprzedaje jako najtańsze w swojej ofercie.
Wiem to od źródełka.Comment
-
Jeszcze nie słyszałem, żeby browar robił dobre piwo cenowe. Piwo cenowe ma być tanie, a nie dobre, i tak jest tylko dla żuliComment
-
Originally posted by pjenknik
Jeszcze nie słyszałem, żeby browar robił dobre piwo cenowe. Piwo cenowe ma być tanie, a nie dobre, i tak jest tylko dla żulibrowerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
-
Czy jak ktoś robi tanie piwo to od razu jest ono "żulowe"
Zdecydowanie się nie zgadzam Książ jest bardzo dobry i nawet gdyby kosztował ponad 2 złote to i tak byłby warty swojej ceny.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
poszukajcie sobie tematu np. o tanich piwach. tu proszę tylko nt. Książa.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Okay ART, sorry. Doprecyzuję moją wypowiedź, a poprzednią możesz skasować.
Masz racje Piwofilu: niska cena Książa cieszy, ale nie decyduje.
browerzysta, abstynent i nałogowy piwoholik c[]
-
nie irytuj mnie.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Co do Książa to często pijałem, bo był sprzedawany niedaleko mojego wydziału, a i cena była zachęcająca. Smak średni, ale wrażania raczej pozytywne, bo i goryczka była, i trochę piwnego aromatu, a nie sama woda. Jednak to nie było to co "tygrysy lubią najbardziej". Dlaczego piszę w czasie przeszłym? Bo ostatnio pani ze sklepu stwierdziła że więcej tego piwka nie będzie, bo browar zbankrutował, pogieło ją, czy jak???ludzie mówią że jestem źle narysowanyComment
Comment