Od 12.10 łażę koło siebie na stację,coś mi sie wydaje,że mają mnie już dość.Wymienili ostatnio Hanzę na Gryfa i podpowiedzieli mi z autopsji,że w ciągu miesiąca to Gryf będzie w promocji.
Simon wyżej napisał jak jest i wyglada,że w Orlenie znają się na rzeczy.
ART napisał(a) mój drogi PTC, ta butelka jest zwrotna?
Czepacie się ludzi gdy nie zawsze napiszą ogonki. A sam naczelny nie raczy pisać po polsku.
W jezyku polskim zdanie zaczyna się z wielkiej litery a zdanie pytające wydaje mi się, że powinno posiadać zaimek np. czy, jaki, kiedy.
Naczelny osoba świeta Nie czepiać się, hehe A tak poza tym, to co ma piernik do wiatraka. Hmm znaleźć zależność między ogonkiem, a butelką zwrotną, ciekawe, arcyciekawe...
"Mam powody
Powstrzymywać się od wody.
Od wody mnie w brzuchu kole:
Pijam tylko alkohole."
Jan Lemański
Simon wyżej napisał jak jest i wyglada,że w Orlenie znają się na rzeczy. [/B]
Jak mawiał mój były nauczyciel cyt"Masło maślane,ciasto...ciastane"-taki zakręcony jak ja teraz.
Powinno być raczej:Simon napisał w powyższym poście jaka jest na dzień dzisiejszy dystrybucja Koźlaka;widać pracownicy na stacji Orlen-u są dobrze poinformowani.
Tak... Trwa tu dyskusja na temat ogonków, gramatyki, ortografii, świętości, przysłowiach. A może by tak powrócić do sedna, czyli do amberowego Koźlaka?
Ja niecierpliwie czekam na "towarowanie" tym piwem sklepów tudzież ewentualnie stacji Orlenu we Wrocławiu.
Wczoraj nabyłem 4 butelki Koźlaka, miejce zakupu sklep Torg W Koszalinie, cena 2,59 zł za butelkę.
Skonsumowałem dwie, ogólnie moja ocena to 5 za pianę, kolor, smak,
zwłaszcza smak lekko słodkawy i rzeczywiście w czasie picia nie czuć
że jest to piwo mocne. ( tak jak w innych mocnych piwach jest wyczuwalny posmak spirytusu tak tutaj tego nie ma).
Reasumując Bardzo Dobre Piwo, Chwała Amberowi za wprowadzenie Koźlaka
na rynek.
Żałuję tylko że nie ma papierowej etykiety.
Comment