7 baniek ludności i tylko kilka osób pije brackie :]
Zamkowy, Brackie
Collapse
X
-
Jak wchodzę do sklepu to tyskie całymi skrzynkami biorą , a czasem gadam komuś "kup se brackie " to zawsze słyszę że "nie ma to jak zimny leszek " I zazwyczaj jest tak , że żadne argumenty nic nie dają...ludzie są już tak wychowani przez reklamy w TV i nic tego nie zmieni .
Często też spotykam się z taką sytuacją jak to grupka ludzi z Lechem w ręku patrzy z pogardą na tych pijących Tatrę No bo przecież mają lecha w zielonej butelce za 3 zł czy to puszcze z "fajnym uchwytem " .Comment
-
Szakali
mi chodziło bardziej o zapis liczby ludności
jest różnica między 7000 tys. a 7tys. :]Comment
-
Wypilem dzis butelke Brackigo, ktore stalo w lodowce od wakacji i bylo juz kilka dni po dacie przydatnosci. Zawsze bylem fanem tego piwa i tym razem tez mnie nie zawiodlo. Solidna goryczka i przyjemny aromat chmielowy; pelne w smaku. Tak zapamietalem smak dobrego piwa w Polsce cwierc wieku temu.Popieraj małe browary!!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Brackie ostatnimi czasy stało się dla mnie piwem powszednim. Piwo zaskakuje swoim bogatym smakiem. Metaliczność została zminimalizowana prawie do poziomu "0".Comment
-
Masz rację i niestety, wg mnie, nie jest to argument in plus dla tego piwa. Owszem, zdarzały się partie wręcz "niepijalne" (jakieś 4-5 lat temu, za czasów bytności w Carrefourze), ale mimo wszystko lekka metaliczność i intensywna goryczka zawsze były znakiem rozpoznawczym Brackiego."Nigdy nic nie ma nie" (Lech W.)Comment
-
Comment