warka 24.08 - fajna spora goryczka. Ekstremalny męczący metal. brrr.
Zamkowy, Brackie
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziW wielu Żabkach/Freshach Brackie pokończyło się i brak nowych dostaw, w tych sklepach co zostały resztki wyleciało z lodówek na ciepłe półki.
Można jeszcze spotkać zakurzone warki zwykle tą do 13 lipca.
Comment
-
-
Warka 16.09.14r
Jak zawsze jest dobra...słodowa baza, lekko ziołowa goryczka.
Dla mnie brackie to brackie...jak chleb co rano na śniadanie, nie pamiętam praktycznie dnia bez brackiego.
Mam wrażenie, że każda warka tak samo smakuje od dłuższego czasu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Javox Wyświetlenie odpowiedziMi dziś sprzedali 13.07 i piwo jest dalej dobre.
Z Żabki Brackie zniknęło ale przeniosło się do innego sklepu na przeciw.
Ech świadomość że poczciwe piwko nie zniknie z horyzontu "robi robote"
Tak schodzi, że czasem dla mnie potrafi braknąć, też temu zawsze mamy nową partię.
Comment
-
-
W jakiej teraz sieci siedzi Brackie?
u mnie bida w tym temacie. Mam lane brackie tylko chyba w JEDNEJ knajpie w mieście.
W żabkach nawet jak brackie było w tej sieci u nas nie było.
Teraz tym bardziej
Comment
-
-
Warka 16.09.14 Dobra, nie czuję żadnej metaliczności i przyjemna goryczka.
Polecam tą warkę.Last edited by Mario_Lopez; 2014-07-15, 17:31.Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie
Ale nie o tym, bo to u Was, nie u mnie...
EBE EBE
Comment
-
-
Po niemal miesięcznej przerwie od Brackiego, picia piw z " Lidlowej " promocji....dziś wielki powrót
Warka 04.10.14 r
Kolor jak zawsze
Piana jak zawsze
Zapach słodowo chmielowy
Smak słodowo ziołowy
Piwo jest dobre,
No ale powiem szczerze, że jednak te ejle srejle mnie trochę rozwiozły, bo coś mi te Brackie nie leży....ale to pewnie kwestia paru dni.
Comment
-
-
04.10 dobre jak cholera. tym lepiej smakowało, że pite było w nocy w tajemnicy przed żoną a jak wiadomo zakazany owoc smakuje najlepiej A bardziej merytorycznie pisząc, to wszystkie aspekty odbioru piwa są tu optymalne - nic nie odrzuca, nic nie skłania do negatywnych spostrzeżeń. Tylko ta cena - 3,30 jak za koncernowe piwo to sporawo. Ale przykładając cenę do jakości, nie ma tragedii.
Comment
-
Comment