Czy w Żabkach jest jeszcze dostępne?
Zamkowy, Brackie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziCzy w Żabkach jest jeszcze dostępne?
Comment
-
-
Pijałem je ostatnimi czasy jakiś miesiąc temu , pamiętam że było dość gorzkie ,ale bardzo smakowało ...też zależnie od partii raz lepiej raz gorzej .Napewno mogę polecić te piwo,bo mam z nim miłe wspomnienia szczególnie,że drogie nie jest
Comment
-
-
Kolejne podejście do brackiego,cholera zacznę te piwo często pijać .Po nalaniu świetna piana wręcz czapa długo się utrzymująca .Nalałem piwo (w dodatku bardzo zimne ) i wyszedłem na prawie 15 minut...wracam a tu dalej piana nic nie ubyło Świetna goryczka w smaku ,bardzo mocna ..intensywna .Kupuje je w lokalnym sklepie za 2,50 .Przechowywane w lodówce .Nic tylko kupować .
Comment
-
-
Ciekawostka, ostatni wypust 'żabkowy' zdecydowanie lepszy w wersji puszkowej -niesamowity intensywny słodowy zapach oraz mniejsza metaliczność w smaku. Wersja butelkowa na początku odrzuca metalicznością a zapach jest prawie nie wyczuwalny. Po kilku minuto-łykach jest już podobnie (oprócz zapachu, ten nie pojawił się w wersji butelkowej)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Mikko Wyświetlenie odpowiedziCiekawostka, ostatni wypust 'żabkowy' zdecydowanie lepszy w wersji puszkowej -niesamowity intensywny słodowy zapach oraz mniejsza metaliczność w smaku. Wersja butelkowa na początku odrzuca metalicznością a zapach jest prawie nie wyczuwalny. Po kilku minuto-łykach jest już podobnie (oprócz zapachu, ten nie pojawił się w wersji butelkowej)
Właśnie zauważyłem to w wersji butelkowej.Pierwsze łyki są nijakie,dopiero po chwili piwo zaczyna naprawdę smakować
Warto,też nalać i na chwilę odstawić...wtedy jakby ta metaliczność odparuje.
Comment
-
-
Puszki nie kupiłem, za to z butelki ostatnio mi smakowało. Metalu nie ma, piana gęsta, ale chmielu jakby mniej i kolorek też bledszy?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPuszki nie kupiłem, za to z butelki ostatnio mi smakowało. Metalu nie ma, piana gęsta, ale chmielu jakby mniej i kolorek też bledszy?
A i piwo nie jest równe,co partia to inne ale i tak zawsze mi smakuje
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Szakali Wyświetlenie odpowiedziA podaj numer partii
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi9.12.2013
PS:ale pamiętam,że metal był w tej warce na bank ....Last edited by Szakali; 2013-08-25, 21:17.
Comment
-
-
A u mnie nie było na bank.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA u mnie nie było na bank.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pizmak666 Wyświetlenie odpowiedziCzy w Żabkach jest jeszcze dostępne?
Trzyma fason BrackieNORD EXPRESS
Comment
-
Comment