7 baniek ludności i tylko kilka osób pije brackie :]
Zamkowy, Brackie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedzi7 baniek ludności i tylko kilka osób pije brackie :]
Jak wchodzę do sklepu to tyskie całymi skrzynkami biorą , a czasem gadam komuś "kup se brackie " to zawsze słyszę że "nie ma to jak zimny leszek " I zazwyczaj jest tak , że żadne argumenty nic nie dają...ludzie są już tak wychowani przez reklamy w TV i nic tego nie zmieni .
Często też spotykam się z taką sytuacją jak to grupka ludzi z Lechem w ręku patrzy z pogardą na tych pijących Tatrę No bo przecież mają lecha w zielonej butelce za 3 zł czy to puszcze z "fajnym uchwytem " .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Szakali Wyświetlenie odpowiedziA po ile masz je w Żabce ? ...
Comment
-
-
Szakali
mi chodziło bardziej o zapis liczby ludności
jest różnica między 7000 tys. a 7tys. :]
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika dlugas Wyświetlenie odpowiedziSzakali
mi chodziło bardziej o zapis liczby ludności
jest różnica między 7000 tys. a 7tys. :]
Comment
-
-
Wypilem dzis butelke Brackigo, ktore stalo w lodowce od wakacji i bylo juz kilka dni po dacie przydatnosci. Zawsze bylem fanem tego piwa i tym razem tez mnie nie zawiodlo. Solidna goryczka i przyjemny aromat chmielowy; pelne w smaku. Tak zapamietalem smak dobrego piwa w Polsce cwierc wieku temu.Popieraj małe browary!!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Javox Wyświetlenie odpowiedziZa to niedawno widziałem Brackie 180 stopni..."Nigdy nic nie ma nie" (Lech W.)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Javox Wyświetlenie odpowiedziBez problemu... postaw sobie denkiem do góry!"Nigdy nic nie ma nie" (Lech W.)
Comment
-
-
Brackie ostatnimi czasy stało się dla mnie piwem powszednim. Piwo zaskakuje swoim bogatym smakiem. Metaliczność została zminimalizowana prawie do poziomu "0".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziBrackie ostatnimi czasy stało się dla mnie piwem powszednim. Piwo zaskakuje swoim bogatym smakiem. Metaliczność została zminimalizowana prawie do poziomu "0"."Nigdy nic nie ma nie" (Lech W.)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziBrackie ostatnimi czasy stało się dla mnie piwem powszednim. Piwo zaskakuje swoim bogatym smakiem. Metaliczność została zminimalizowana prawie do poziomu "0".
Która warka? Bo piłem miesiąc temu i metalu było aż naddtowww.120ibu.pl - tak sobie nieprofesjonalnie piszę....
Comment
-
Comment