Kurde, aż żałuję, że nie pamiętam, w jakim masówkowym sklepie, w drodze do domu kupiłem. Chyba się przespaceruję po świętach, żeby sprawdzić, gdzie w Lublinie występuje.
Zamkowy, Brackie
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziPodpowiem ci. Ani Wejherowie, ani w Pucku a tym bardziej w Gdańsku (w dwóch placówkach) NIE MA OD DAWNA BRACKIEGO!!!!!
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
A właśnie, dzięki. Brackie kupiłem w jedynym Intermarche w Lublinie przy Ikei. Mnie to trochę żelaza odpowiada, przynajmniej piwo ma coś, co je wyróżnia, nawet jeśli to feler, to zachowuje swój charakter w ponurych czasach jednorazowości i dość męczącej zmienności, za którą chyba nikt już nie nadąża.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika kosher Wyświetlenie odpowiedziZgadzam się. Nie można go obecnie praktycznie nigdzie dostać.
Chyba przedstawiciele GŻ dostali zakaz dostawy tego regionalsa na stolicę, bo nawet małe sklepy, które miały w ofercie i chciały mieć nadal nie otrzymują dostaw.
Comment
-
-
Solidne stołowe piwo do kotleta, wyraźnie zarysowana, przyjemna trawiasta goryczka, pełne w smaku, trochę metaliczne, ale ono zawsze takie było, mi tam to nie przeszkadza.
W Beskidach najlepsza opcja na szlaku
Warka do 6 maja 2018. Trafiłem ostatnią sztukę na półce w Intermarche- 2.39 zł.
Comment
-
-
W dwóch miejscach w Rzeszowie jest nadal dostępne lane, ma to swój urok, zwłaszcza, że jedno miejsce to lokal w galerii i to z wyższej półki i cena 7zł, a drugi to mordownia pod przykrywką pizzerii (pod szumną nazwą pub sportowy) i 5zł jak nie mniej (bo lane). W każdym razie w obu tych miejscach dostawy są na bieżąco. Jak zajrzę na portera, to skuszę się na Brackie i popytam o warkę (pilsowe też jest, ale butelka).Mały porterek-przyjaciel nerek
Comment
-
Comment