Żywiec, Heineken (lic.)
Collapse
X
-
Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na Facebooku -
Comment
-
Comment
-
. "Rada Starszych" oczywiście musiała zakpić z tego
zapominając że tez w pewnych momentach posuwa się do skrajnego nieprofesjonalizmu, na co podam przykład...
spyta jkierowcow takich co jezdzomn a ciezarowkah takich duzyh moze oni majom spotkac ich mozna przy zajazdach duzych na trasie warszaw karakow albo tez do katowic stojom albo wiedzom dzie mozna to kupic albo przedstawicie handlowy jakis zywca grupy zywiec znaczy moze bedzie miau takie ubranie bez rekawnik hej cie pozdrawiam smerf
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Zdrowie... byle nie HeńkiemOstatnia zmiana dokonana przez Gringo; 2010-11-20, 09:44.Comment
-
A o efekcie placebo kolega słyszał?Ostatnia zmiana dokonana przez pioterb4; 2010-11-20, 10:53.Comment
-
Nie za bardzo trykam Gringo co ma do tego tematu mój cytat zamieszczony 2 posty powyżej
No chyba że nie załapałeś że pisałem go do Smerfa Jego językiem.Ostatnia zmiana dokonana przez Cooper; 2010-11-20, 10:53.Piętnastego czerwca roku dwa tysiące czwartego zbóje z bandy Heńka zamkły "Królewskiego" !!!
1944 - brunatni niszczą Browar Haberbuscha. W 60. rocznicę zieloni niszczą Browar Warszawski.
Zbiór etykiet z Tanzanii, zbiór polskich bloczków kelnerskich sprzed 1945 roku i et z motywem borsuka na FacebookuComment
-
Comment
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Słomkowy; za jasny. Klarowny do bólu. Pierwszy zwiastun beznadziejności tego piwa. [2.5]
Piana: Przy nalewaniu - owszem, nawet jej sporo. Jednak w mgnieniu oka znika. Grubo-pęcherzykowa. Drugi zwiastun beznadziejności tego piwa. [2]
Zapach: Zielono-butelkowyW 90% chmiel, dość intensywny. 10% jakiejś sztuczności. Nie przepadam za mocno chmielonymi zapachami, a ten i tak jest wyjątkowo płytki, bez wyrazu. Trzeci zwiastun beznadziejności tego piwa. [3]
Smak: Dno. Dla mnie to piwo nie ma smaku. Woda delikatnie zaprawiona chmielem, słabiutko kwaskowa. Żadnych akcentów słodowych, zero oryginalności. Ostateczny i najdobitniejszy dowód beznadziejności tego piwa. [1.5]
Wysycenie: Dość silne. Szybko się odgazowuje - nasycenie wyraźnie spada w czasie. [3]
Opakowanie: Rozpoznawalne, ale w sumie to trywialne. A ta czerwona gwiazda mnie dobija... Poza tym nie lubie zielonych butelek. [2.5]
Uwagi: Kupiłem bo było w promocji (8 x 0,5L + koszulka za 24 zł).
Byłem nastawiony sceptycznie, a konsumpcja utwierdziła mnie w opinii co do tego piwa - przereklamowane, koncernowe badziewie dla szpanerów.
Moja ocena: [2.25]Comment
-
Ostatnia zmiana dokonana przez jacer; 2011-01-03, 16:58.Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)Comment