Golnąłem sobie wczoraj żywieckiego Heiniego między Urquellami i wydał mi się, że zacytuję "Kingsajz", taki nijaki - nijaki taki. Tępy w smaku, można powiedzieć.
1. Nie wiedziałem że jest już to zdjęcie na forum (czy wogóle jest taki dział w którym można zamieszczać same zdjęcia)
2. No tak, może masz racje, ale powiedz mi ile kobiet wkłada sobie zimną puszkę pomiędzy piersi, pomyśl ile trzeba na to poświęcenia. I jeszcze to że kijowego piwa by napewno sobie nie wsadzała
bardzo dobre piwo. i jeszcze ta cena! za 0,65 litra dobrego zagramanicznego piwa 4 zlote. dla mnie git.
Poza tym: piwo dosc szybko sie wygazowuje, a po nalaniu do kufla... smierdzi(sprawdzalem, to nie moje kufle ), ale jesli chodzi o wypicie sobie "na lawce" z towarzystwem to szczerze polecam
Moja ocena: [4.025]
--------------- Ocena usunieta z rankingu. Poczawszy od 22.I.2003, oceny bez sensownego uzasadnienia ich przez oceniajacego, beda usuwane z rankingu.
Art, Admin
---------------
Gadanina o gustach jest dla mnie tak naprawdę bezproduktywna - jest ich tyle ilu ludzi pijących piwo. Heieneken zawsze był, jest i będzie piwem kontrowersyjnym. Co by o nim nie napisać jest bez wątpienia brandem nr 1 na świecie. Myślę oczywiście o obecności na światowych rynach, jego dostępności i wielkości produkcji. Jako, że jest kojarzony z megamasową produkcją budzi skrajne uczucia, i to mnie nie dziwi.Uważam jedynie, że nie należy ignorować opinii wielu milionów ludzi, którzy to piwo piją. A jeżeli chodzi o żywieckiego Heinekena to informuję, że w opinii technologów holenderskich został po wersji hiszpańskiej najwyżej oceniony wśród innych licencyjnych odpowiedników. Roczpoczęcie jego produkcji w Żywcu poprzedzone było bardzo długimi przygotowaniami, ocenami, próbami labolatoryjnymi itp. Jeżeli ludzie za to odpowiedzialni, efekt finalny ocenili tak wysoko, to musi coś w tym być!
No to nie dziwne skoro cena jest w miarę przystępna jak na zagraniczne piwo. Tylko mało który żul wie że to piwko jest robione w Polsce. Ale jednak nie wydaje mi się żeby Heineken zawojował Polski rynek. No chyba że zaczną zamykać kolejne browary i zaprzestawać produkcji innych piw.
Comment