Piast, Super Premium Beczkowy

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Simon
    † 1964-2008 Piwosz w Raju
    • 2001.02
    • 993

1. Piast - oczywiście z unitanków.
    2. Ale jego przyszłość jest zagrożona ==> teraz jest w grupie Carlsberg, więc może być tak jak w Żywcu... :
    A. produkcja w: ( do wyboru) : Szczecinie ( Bosman ), Brzesku ( Okocim ), Sierpcu ( Kasztelan )...
    B.marka zostanie zniszczona ( jak EB ) i jako nirentowna - zlikwidowana....
    C. marka będzie dostęna wyłącznie we Wrocławiu i ewentualnie na Dolnym Śląsku...

Pozostaje nadzieja w restauracji małych browarów...
    Simon

Comment

• Piwofil
      Kapitan Lagerowej Marynarki
      • 2002.01
      • 907

Simon napisal/a
      1. Piast - oczywiście z unitanków.
      2. Ale jego przyszłość jest zagrożona ==> teraz jest w grupie Carlsberg, więc może być tak jak w Żywcu... :
      A. produkcja w: ( do wyboru) : Szczecinie ( Bosman ), Brzesku ( Okocim ), Sierpcu ( Kasztelan )...
      B.marka zostanie zniszczona ( jak EB ) i jako nirentowna - zlikwidowana....
      C. marka będzie dostęna wyłącznie we Wrocławiu i ewentualnie na Dolnym Śląsku...

Pozostaje nadzieja w restauracji małych browarów...
      No coż jest to wyjątkowo fatalistyczna wizja wrocławskiego browaru i miejmy nadzieję że zrodziła się tylko w głowie Simona a nie szefów Carlsberga.
      Last edited by Piwofil; 2002-03-15, 17:43.
      www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD

Comment

• Simon
        † 1964-2008 Piwosz w Raju
        • 2001.02
        • 993

W moje głowie ??????? : eek:
        1. Piwo Magnum - zlikwidowane !
        2. W ub. tygodniu Prezes grupy C.-O. ( oczywiście Polak - zawsze łatwiej posłużyć się aborygenami ) stwierdził, że Browar Zakrzów zostanie zamknięty !!!

Jaki będzie następny krok...???
        Simon

Comment

• volker
          • 2001.10
          • 634

Gambrinus napisal/a
          Spojrz tutaj:

The official website of Molson Coors Beverage Company, which for more than two centuries has been brewing beverages that unite people for all of life’s moments.

Jak widac pasteryzacja nie jest konieczna zeby przedluzyc trwalosc piwa

Tak, masz rację.

Choć zimna filtracja nie tylko wyfiltruje wszystkich szkodliwych substancji, lecz również cały smak. W rezultacje, Miller GD ma nieograniczoną trwałość: Stoi w piwnicy już kilka lat, i nikt nie chce go pić...
          Volker

Brunnenbräu Hausbrauerei

Comment

• Piecia
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2002.02
            • 3312

pilem je juz kilka razy i musze powiedziec ze jest naprawde bardzo dobre ale w Białymstoku kosztowalo 2,95 (ostatnio 2,50)
            ta druga cena moze byc...... mam nadzieje że będzie można te piwo cały czas kupować w całej Polsce a nie tak jak Lech Pils tylko w Wielkopolsce
            Koniec i bomba,
            Kto nie pije ten trąba !!!

Comment

• slavoy
              Pułkownik Chmielowy Ekspert
              🥛🥛🥛
              • 2001.10
              • 5055

BeczkowePuszkowe

Niestety - szukałem, szukałem i Wawie nie uświadczyłem Piasta BeczkowegoButelkowego więc zasmakowałem zakupionym w Carrefour BeczkowymPuszkowym.
              A oto co stwierdzam: Dobre, a nawet bardzo dobre. Łagodne, ale nie za łagodne, pozostwawia ciekawy posmak i ładnie pachnie, zgazowane jak należy - bąbelki tańczą na języku jak się patrzy. Piana pozostawia ślady wewnątrz kufla. Primo! Chciałbym je spożywać częściej niż jest mi to dane, ale niestety w Pruszkowie Piasta niet.
              Ocena 5-
              Attached Files
              Dick Laurent is dead.

Comment

• Petrax
                • 2001.12
                • 662

Minęło sporo czasu od ostatniego postu w tym temacie. Czy oznacza to, że Super Premium Beczkowy wyginął śmiercią (nie)natrualną? Sam nie widziałem go już bardzo dawno. Jeżeli tak, niech spoczywa w spokoju (bynajmniej nie ten, kto zadecydował o jego śmierci ).
                Last edited by Petrax; 2003-08-10, 21:29.
                In cervisia veritas
                http://www.ptxc.de.vu
                Пиво - вот мое экотопливо

Comment

• ART
                  mAD'MINd
                  🥛🥛🥛🥛🥛
                  • 2001.02
                  • 23960

niestety ten Piast to już przeszłość, tak samo jak i porter.
                  - Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
                  - Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
                  - Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa

Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).

Comment

Przetwarzanie...
                  X