Strzelec, Full Klasyczny

Collapse
X
 
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts

Related Topics

Collapse

  • Javox
    Jędrzejów [ex. Strzelec], Boorg Piwo Jasne
    Javox
    Ekstrakt 10.1*, alko 6.0% = mistrzowie piwowarstwa!

    Kod LB

    Piana - na dłużej pełna warstewka.
    Lacing - sporo.
    Gaz - średni.
    Barwa - złoto.
    Aromat - zbożowość.
    Smak - słodkawe, trochę ryżowe, lepkie, owoce lagerowe... cukrowe, trochę...
    2023-10-27, 14:38
  • darekd
    Reden Chorzów, Pils Klasyczny
    darekd
    Producent: Grupa Reden Chorzów. 12% ekstr., 4,8% alk.

    Aromat - na początku łodygowe zielsko od polskich chmieli. Szybko się ulatnia i zostają leciutkie drożdże, zielsko i ciut słodu
    Piana - zdecydowanie wysoka, szybko większe bąble i opadanie do trwałego kożuszka
    ...
    2023-09-11, 23:01
  • darekd
    Société des Brasseries du Maroc (SBM) Casablanca, Doble Malta
    darekd
    Ten sam browar co używany wcześniej termin Brasseries du Maroc Casablanca, ale teraz na opakowaniu skrót SBM - Casablanca (część grupy Groupe Des Boissons du Maroc związanej z Heinekenem).

    Mocne piwo - 7,4% alk. produkowane dla hiszpańskiej sieci Mercadona.

    W składzie...
    2022-10-20, 23:29
  • ziomalisz
    pierwsze Piwo smakuje jak woda i bez %? co robić
    ziomalisz
    od samego poczatku mam problem z brewkitem mexican carveza. Start piatek 18.5 Fermentacja jakas dziwna zero piany, a blg spadało dzis wynosi 0. Otwieram brzeczke, pachnie ladnie próbuje i smakuje jak woda z leciutka nutka chmielu i w dodtaku balingometr pokazuje wszystko na 0. ta woda nawet nie ma...
    2018-05-28, 09:32
  • legart
    Krynica, Piwnaja Karta American Pale Ale
    legart
    Mocno zmineralizowana woda mineralna . Tj. Zapach metaliczny, mineralny, lekko siarkowy - sugeruje że jakiś chmiel został użyty aczkolwiek raczej nie amerykański. W smaku to samo plus lekki kwasek i całkiem spora goryczka ale niezbyt przyjemna (metaliczna i mineralna). Kolor ciemno złoty,...
    2019-09-08, 14:21
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...