Okocim, Harnaś
Collapse
X
-
Ocena z ARTomatu
Kolor: Jasne, barwa słomkowo-złota. Klarowne. [5]
Piana: Piana utrzymuje się zaledwie kilka sekund... drobna, gęsta, błyskawicznie opada, typowo koncerniakowa. [2]
Zapach: Lekka słodowość, chemiczne, nieprzyjemne w odbiorze. Lekka goryczka w aromacie, poza tym pustka. [2]
Smak: Chemiczna mieszanka wody z goryczką. Niedobre, niesmaczne, słabo pijalne, lekko rozwodnione. Brakuje mu ciała. [2]
Wysycenie: Wysokie, szczypie w usta . [4.5]
Opakowanie: Jeden z niewielu plusów tego piwa to wygląd opakowania - butelki. Wpada w oko. [4]
Uwagi: Typowy koncerniak...
Moja ocena: [2.375]Comment
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).Comment
-
Nie było czasu na pójście na zakupy to opróżniam lodówkę z wynalazków.
"Harnasiowy" smakuje jak słodkawo pusta woda.
Pachnie "niczym" z nutą białego wina, które w formie półwytrawnej objawia się także w posmaku.
Lekko ściąga ślinianki i nie zachęca do dalszych łyków.
Tragedyji nie ma, bo wypiłem całe. Coś jak średniej jakości białe wino ze sporą dolewką wody.
Kupić tego z własnej woli jednak nie zamierzam.
fotka, bo dawno nie było
Comment
-
Paskudztwo. Lata tego nie kupowałem, dziś kupiłem, bo to było najtańsze na stacji i zimne. Nawet temperatura tego nie ratuje. Piany zero. Zapach ściekowy. Barwa złota. Smak o zgrozo, słodka woda ale ta słodycz taka sztuczna, ohydna. Zimne było, to wypiłem ale tylko dlatego. Po oznaczeniu, piwo uwarzyło Brzesko. Kto to pije.... Ocena 1/6.Comment
Comment