Butelka bezzwrotna O.5l-cena 1.69.Wyprodukowano dla ZKiP LEWIATAN 94 Holding S.A.Piwo jasne,podwójnie chmielone alk.5,5%obj.ekstr.10,1%wag.Barwa jaśniutka,dużo gazu,piana obfita,nawet się dość długo utrzymyje,lekki posmak goryczki,którą cały czas czuć na podniebieniu.Troszkę mało ekstraktu i stąd wydaje się za bardzo wodniste.Generalnie dobre piwko i z miłą chęcią jeszcze po nie sięgnę.Na upały będzie idealne-jeśli je jeszcze w swoim grodzie trafię.
Sulimar, Non-stop beer
Collapse
X
-
Najlepsze z piw produkowanych dla jakichkolwiek sieci z tych co do tej pory miałem okazje pić
Piana piękna, trzyma się do końca, kolor typowy dla dziesiątek, zapach miły przyjemny dla nosa , smak dość wyrazisty jak na taki ekstrakt, gazu malutko, butelka bezzwrotna, kapsel biały, czysty
Będę często sięgał- bardzo mi podeszło to piwo i mam ochotę na kilka następnych
Moja ocena: [3.825]Last edited by Piecia; 2003-05-10, 14:10.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Mnie to juz meczy . Ostanio wszystkie browary w Polsce robie te same piwa tylko pod innymi nazwami , nawet nie widze powodu ich ocenniania ...Last edited by Krotoszyniak; 2003-05-10, 17:08.Admin z Ratebeera
Licencjonowany Sedzia BJCP (E0894)
Poromotor piwnej Polski na swiat :)
Comment
-
-
Krotoszyniak napisał(a)
Mnie to juz meczy . Ostanio wszystkie browary w Polsce robie te same piwa tylko pod innymi nazwami , nawet nie widze powodu ich ocenniania ...Last edited by Piecia; 2003-05-10, 23:09.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
-
Barwa przyzwoita jasno-złota. Piana ładnie się tworzy po nalaniu i długo utrzymuje się. Zapach mało wyczuwalny, smak wodnity, leciuteńka goryczka (mało urozmaicona). Kolejne piwo do ugaszenia pragnienia. Etykieta niezwykle oszczędna.
Moja ocena: [2.4]Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Kiper, Non-stop beer
Zakupione w Sieci Lewiatan, cena 1,69 zł
Jasnozłote, orzeźwiające, biała piana utrzymuje się ok. 3 min., zapach chmielowy, smak typowego pilsa, ale nie wodniste ( mimo e.v.10,1 st).W sumie jakość trochę wyższa od ceny.
Comment
-
-
Piłem na wakacjach, rzeczywiście dobre piwko, piana bardzo ładna, gęsta i długo trzymająca, barwa dość jasna, nasycenie spore.
Co do smaku to piwo było delikatne, orzeźwiające, ale z jakimś takim miłym, charakterystycznym posmakiem, ogólnie na lato świetne, co do piw sieciowych zdecydowanie najlepsze, porównywalne jedynie z produkowanym swego czasu CDN ale z Broka, a nie z Głubczyc.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DD
Comment
-
-
Znalazłem to piwo w Sklepie w Bytowie w czasie zlotu. I miło mnie zaskoczyło, bo myślałem że jak w większości piw "marketowych" jedynym zyskiem z tego zakupu będzie etykieta.
Całkiem dobre, piękna piana. Warto po nie sięgnąć, kiedy chce się pić.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :D
Comment
-
Comment