Butelka bezzwrotna O.5l-cena 1.69.Wyprodukowano dla ZKiP LEWIATAN 94 Holding S.A.Piwo jasne,podwójnie chmielone alk.5,5%obj.ekstr.10,1%wag.Barwa jaśniutka,dużo gazu,piana obfita,nawet się dość długo utrzymyje,lekki posmak goryczki,którą cały czas czuć na podniebieniu.Troszkę mało ekstraktu i stąd wydaje się za bardzo wodniste.Generalnie dobre piwko i z miłą chęcią jeszcze po nie sięgnę.Na upały będzie idealne-jeśli je jeszcze w swoim grodzie trafię.
Sulimar, Non-stop beer
Collapse
X
-
Najlepsze z piw produkowanych dla jakichkolwiek sieci z tych co do tej pory miałem okazje pić
Piana piękna, trzyma się do końca, kolor typowy dla dziesiątek, zapach miły przyjemny dla nosa, smak dość wyrazisty jak na taki ekstrakt, gazu malutko, butelka bezzwrotna, kapsel biały, czysty
Będę często sięgał- bardzo mi podeszło to piwo i mam ochotę na kilka następnych
Moja ocena: [3.825]Ostatnia zmiana dokonana przez Piecia; 2003-05-10, 14:10.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Mnie to juz meczy . Ostanio wszystkie browary w Polsce robie te same piwa tylko pod innymi nazwami , nawet nie widze powodu ich ocenniania ...Ostatnia zmiana dokonana przez Krotoszyniak; 2003-05-10, 17:08.Admin z Ratebeera
Licencjonowany Sedzia BJCP (E0894)
Poromotor piwnej Polski na swiat :)Comment
-
Krotoszyniak napisał(a)
Mnie to juz meczy . Ostanio wszystkie browary w Polsce robie te same piwa tylko pod innymi nazwami , nawet nie widze powodu ich ocenniania ...Ostatnia zmiana dokonana przez Piecia; 2003-05-10, 23:09.Koniec i bomba,
Kto nie pije ten trąba !!!
Barwa przyzwoita jasno-złota. Piana ładnie się tworzy po nalaniu i długo utrzymuje się. Zapach mało wyczuwalny, smak wodnity, leciuteńka goryczka (mało urozmaicona). Kolejne piwo do ugaszenia pragnienia. Etykieta niezwykle oszczędna.
Moja ocena: [2.4]Mniej alkoholu w piwach !!!
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!Comment
-
Kiper, Non-stop beer
Zakupione w Sieci Lewiatan, cena 1,69 zł
Jasnozłote, orzeźwiające, biała piana utrzymuje się ok. 3 min., zapach chmielowy, smak typowego pilsa, ale nie wodniste ( mimo e.v.10,1 st).W sumie jakość trochę wyższa od ceny.Comment
-
Piłem na wakacjach, rzeczywiście dobre piwko, piana bardzo ładna, gęsta i długo trzymająca, barwa dość jasna, nasycenie spore.
Co do smaku to piwo było delikatne, orzeźwiające, ale z jakimś takim miłym, charakterystycznym posmakiem, ogólnie na lato świetne, co do piw sieciowych zdecydowanie najlepsze, porównywalne jedynie z produkowanym swego czasu CDN ale z Broka, a nie z Głubczyc.www.plhaft.prv.plPiwo to to co powoduje radość w moim życiu, napędza mnie do działania i jest moją motywacją. Jedynie kobiety są lepsze od niego :DDComment
-
Znalazłem to piwo w Sklepie w Bytowie w czasie zlotu. I miło mnie zaskoczyło, bo myślałem że jak w większości piw "marketowych" jedynym zyskiem z tego zakupu będzie etykieta.
Całkiem dobre, piękna piana. Warto po nie sięgnąć, kiedy chce się pić.Browar Hajduki.
adam16@browar.biz
Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Krasnoludki są na świecie, a w każdym razie w Chorzowie ;) a dowodem jest to, iż do domowego piwa siusiają :D - mam KWASIŻURA :DComment