Jest to jakby licencja... to prawdopodobnie parametry są co najmniej podobne do oryginału.
Może ktoś zweryfikuje? Strony polska i czeska są prawie takie same ale w naszej nie ma potrzebnych parametrów.
Ekstrakt 10*, IBU 14 i alko 3,8%. Chmiel w czeskim koziołku to Premiant.
Wersja tyska:
Piana - więcej na początku potem cienka, pełna warstewka.
Lacing - sporo.
Gaz - nie za duży.
Barwa - klarowny brąz.
Aromat - paloność, ciemna owocowość, lekki karmel.
Smak - słodkawe i lekko palone, gorzkawe.
Nie byłe złe w swojej klasie...
Może ktoś zweryfikuje? Strony polska i czeska są prawie takie same ale w naszej nie ma potrzebnych parametrów.
Ekstrakt 10*, IBU 14 i alko 3,8%. Chmiel w czeskim koziołku to Premiant.
Wersja tyska:
Piana - więcej na początku potem cienka, pełna warstewka.
Lacing - sporo.
Gaz - nie za duży.
Barwa - klarowny brąz.
Aromat - paloność, ciemna owocowość, lekki karmel.
Smak - słodkawe i lekko palone, gorzkawe.
Nie byłe złe w swojej klasie...