Michelada pale ale 12 4,3
Tytułem wstępu, michelada to "moje zimne piwo" a w składzie ma być sól, tequila i tabasco. Dodatek soku pomidorowego to już Michelada con clamato albo Chavela. Dodatkowo do Chaveli używa się piwa jasnego, a do Michelady ciemnego.
W zapachu miąższ pomidorowy, papryka, gazpacho, piwa nic. Nuta dolna, dużo pszenicy i goździk. W smaku pijalne, tabasco ładny mariaż z limonką, z jednej strony jest bloody mary, wersja ekonomiczna, z drugiej strony radler dla chillihead'ów. Ciekawe i dobre.
Tytułem wstępu, michelada to "moje zimne piwo" a w składzie ma być sól, tequila i tabasco. Dodatek soku pomidorowego to już Michelada con clamato albo Chavela. Dodatkowo do Chaveli używa się piwa jasnego, a do Michelady ciemnego.
W zapachu miąższ pomidorowy, papryka, gazpacho, piwa nic. Nuta dolna, dużo pszenicy i goździk. W smaku pijalne, tabasco ładny mariaż z limonką, z jednej strony jest bloody mary, wersja ekonomiczna, z drugiej strony radler dla chillihead'ów. Ciekawe i dobre.