Jędrzejów, Argus Mocne

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • AaLeX
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🥛🥛🥛
    • 2011.07
    • 676

Jędrzejów, Argus Mocne

Zobaczyłem u jednego klienta Lidla cały wózek tego piwa. Kod LB - Jędrzejów, myślę sobie, nie lubie mocnych ale spróbuję. Powiem tak - paskudztwo. Smakuje, jakby ktoś wódki do tego dolał. Piana o dziwo obfita, musiałem kilka razy dolewać, kolor złoty, dość jasny, jak na zawartość alkoholu (7,2%). Innych parametrów brak. Zapach mocno alkoholowy. Smak - tępa, alkoholowa gorycz i potem chamski posmak alkoholu. Naprawdę, wiele mocnych piw już w życiu wypiłem, ale to jest chyba jedno z najgorszych. Nie odnalazłem tematu tego wynalazku, dlatego uznałem, że warto takowy założyć, aby chociaż ostrzec niektórych, choć też jestem ciekaw opinii innych, którzy skuszą się na te doznania. Co tamten człowiek w tym widział?
    ​​​​
    Attached Files
  • marqqq
    • 2014.12
    • 682

Mi trochę brakuje odwagi na te Argusokustosze.
    Aczkolwiek jak jest LD to ten zielony lager jest akceptowalny jak na makrokeszowy browar. Zwłaszcza za 1,99 jak się zdarza.
    Last edited by marqqq; 2023-12-30, 16:54.

Comment

• SupeR_PiwosZ
      Porucznik Browarny Tester
      🥛🥛🥛
      • 2008.05
      • 364

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AaLeX Wyświetlenie odpowiedzi
      Co tamten człowiek w tym widział?​​​​
      7,2% alk.

PS. Szkoda, że nie dodałeś fotki jak to w szkle wygląda.
      Last edited by SupeR_PiwosZ; 2023-12-30, 18:57.

Comment

• AaLeX
        🥛🥛🥛
        • 2011.07
        • 676

Marqqq ile alkoholu mam ten wspominany przez Ciebie zielony lager? Co do wyglądu w szkle, to prezencja była całkiem niezła. Duża piana, klarowne, trochę jasne, jak na taki woltaż. Żaden problem podejść do Lidla i to kupić. Ja to kupiłem w Lidlu w Zgorzelcu. Tylko trzeba zwrócić uwagę na kod na denku puszki. Co do odwagi, to tylko piwo, majątku nie kosztuje, zawsze można wylać (choć ja nigdy jeszcze tego nie zrobiłem z szacunku do tego trunku).
        Last edited by AaLeX; 2024-01-04, 12:36.

Comment

Przetwarzanie...
        X